Lynn Dell, 78 and fabulous: banii nu au nicio legătură cu stilul

12 April 2012

Micuță, plină de viață și mereu îmbrăcată impecabil, nu numai că nu-i dai vârsta, dar ajungi să invidiezi vitalitatea și dragostea de viață pe care o radiază. Lynn Dell, numită Contesa Gramour, arată și se simte mai bine ca niciodată în buticul ei Off Broadway Boutique din New York, în care a îmbrăcat în ultimii 40 de ani clienți de toate vârstele, mărimile și posibilităţile financiare.

“Moda spune ‘și eu’, stilul spune ’doar eu’”, aceasta este filosofia ei. “Banii nu au nicio legătură cu stilul. Poți să cumperi cea mai ieftină fustă, să o combini cu o bluză frumoasă și cu o eșarfă potrivită și arăți grozav fără să cheltuiești prea mult. Poți purta aceeași rochie în fiecare zi, dacă schimbi accesoriile: eșarfele, pantofii, bijuteriile. Accesoriile sunt cel mai important lucru, sunt cele care ne definesc stilul. Tendințele stabilite de modă sunt importante, însă nu trebuiesc urmate religios.” Ce altă veste mai bună putea să ne dea această minunată doamnă? 🙂 Şi în completare, un sfat pentru ca fiecare femeie să se simtă bine în pielea ei: “Oricine are părți bune și părți mai puțin bune, așa că de ce să nu punem accent pe ceea ce este minunat? Eu nu port niciodată ceva mulat pe talie… ”.

Iată cum arată, la 78 de ani, femeia supra-numită Contesa Stilului. Păreri, vă rugăm? 🙂Citiţi şi

Isabella Rossellini – concediată că era prea bătrână la 42, reangajată, cu scuze, după 21 de ani

Franțuzoaicele și coafurile lor

Bărbaților le-ar trebui un curs intensiv

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,902 views

Your tuppence

 1. Cum stăm cu stilul – Fashion | Catchy / 16 December 2013 14:28

  […] Cea mai bună metodă de a-ți găsi stilul este de a nu semna un contract pe viață cu acesta. Din contră, îți este permis să te lași ghidată de stările tale sufletești, de hazardul vieții, de întâlniri frumoase, de iubiri, de călătorii. Bărbații sunt, fără îndoială, la fel de sensibili la aceste căutări. “A înfrunta un sistem de reguli, rămânând exigent cu mine însumi, a-mi crea propriile repere, a mă educa vestimentar în permanență, asta înseamnă pentru mine să-mi găsesc stilul“, mi-a scris Octav, un avocat care după ani de uniformă “costum și cravată” nu a mai avut nevoie de “cârje sociale” (după cum spune chiar el) pentru a intra într-o întâlnire de afaceri. “Recunosc că, în mediul financiar și judiciar, regulile sunt foarte rigide.  Conservatorismul face imposibil ca un bărbat, chiar dacă e în top management, să vină la birou îmbrăcat în jeanși și cu un pulover, chiar dacă ar fi de cașmir!“ […]

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro