M-ai iubit, m-ai avut, ai plecat…

12 December 2016

M-ai iubit! O, da. Chiar m-ai iubit. Mi-ai demonstrat asta zi de zi. M-ai făcut să mă simt minunat, să văd lumea altfel, mai frumoasă, mai sinceră. Nu credeam că aveai să mă înveţi atât de multe.

M-ai avut! M-ai avut încă din prima zi, doar că n-ai ştiu. M-ai cunoscut cum niciun alt bărbat n-a mai făcut-o. Şi asta datorită ţie. Da, tu, tu m-ai făcut să te las să descoperi totul despre mine. Şi ce ai făcut cu asta? La ce te-a ajutat?

Ai plecat! Nu ai plecat fizic, ci cu sufletul. Ca orice mare descoperitor, ai trecut mai departe, după ce ţi-ai lăsat amprenta.

femeie

Nu am ştiut câte aveam să învăţ de la tine. Tu eşti cel care m-a făcut femeie. Nu pentru că mi-ai luat „puritatea”, ci pentru că m-ai învăţat să iubesc. Cel mai important, să mă iubesc pe mine.

După atâta timp în care am luptat să te fac să mă iubeşti din nou, după atâta amar de vreme în care am iubit şi pentru tine… am obosit şi am renunţat. Dar nu mi-am dat seama că nu renunţam la tine, la noi… ci doar la mine.

Tu, plecând, m-ai zdruncinat, am căzut şi… tot tu m-ai ridicat. Da, amintirea ta m-a ajutat în tot acest timp. Tu m-ai întărit.

Te iubesc! Nu pentru ceea ce ai fost, nu pentru ceea ce am avut. Ci pentru ceea ce ai făcut din mine. Ţie îţi datorez totul, iubitul meu dintâi.

Da, m-ai iubit, m-ai avut… şi ai plecat, lăsând în urmă o femeie puternică, care ştie ce vrea. Şi pentru asta îţi mulţumesc.

Guest post by Eli

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Micul român

Pentru tine nu a(m) însemnat nimic

Ce faci când nu mai ai pentru ce să lupți?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,797 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro