Mă mut în Dubai!

6 November 2014

Ieri, după ce am văzut festivitatea în care poliția română a fost dotată cu Dacii Duster, mi-am adus aminte, nepotrivit, firește, de mașinile exotice achiziționate de poliția din Dubai în același scop – să-i poată prinde pe răufăcători -: Lamborghini Aventador, Aston Martin și Bugatti Veyron. Nimic rău, cine poate, oase roade… Dar am dat peste altă știre, mai cu moț. Autoritatea medicală din Dubai și-a mărit flota cu cea mai rapidă ambulanță din lume: un Lotus Evora, botezat “First Responder”, îi va duce pe paramedici la urgențe ca vântul și ca gândul: în 3-4 minute de la primul apel.

Sports-Car-Transformed-as-an-Ambulance

Echipată cu tot ce trebuie pentru primul ajutor, mașina sport face ce știe ea din fabricație: ajunge de la 0 la 100km/h în 4,6 s și poate atinge viteza maximă de 276 km/h. Oricum, paramedicii “dubaiezi” mai au la dispoziție două Ford Mustangs și un Chevy Corvette. Ce-nseamnă, dom’le, grija față de cetățean…Citiţi şi

Cocalarii și prințesele, urmăriți în habitatul lor natural: Dubaiul

La mani-pedi

Ce mașini conduc cele mai frumoase femei din lume

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
412 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro