Mă mut în Dubai!

Catchy

6 November 2014

Ieri, după ce am văzut festivitatea în care poliția română a fost dotată cu Dacii Duster, mi-am adus aminte, nepotrivit, firește, de mașinile exotice achiziționate de poliția din Dubai în același scop – să-i poată prinde pe răufăcători -: Lamborghini Aventador, Aston Martin și Bugatti Veyron. Nimic rău, cine poate, oase roade… Dar am dat peste altă știre, mai cu moț. Autoritatea medicală din Dubai și-a mărit flota cu cea mai rapidă ambulanță din lume: un Lotus Evora, botezat “First Responder”, îi va duce pe paramedici la urgențe ca vântul și ca gândul: în 3-4 minute de la primul apel.

Sports-Car-Transformed-as-an-Ambulance

Echipată cu tot ce trebuie pentru primul ajutor, mașina sport face ce știe ea din fabricație: ajunge de la 0 la 100km/h în 4,6 s și poate atinge viteza maximă de 276 km/h. Oricum, paramedicii “dubaiezi” mai au la dispoziție două Ford Mustangs și un Chevy Corvette. Ce-nseamnă, dom’le, grija față de cetățean…Citiţi şi

Gândacii

Ocolul pământului în 80 de zile de… lux!

Primul zgârie nori rotitor din lume se construiește în Dubai

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
334 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro