Mai multă strălucire, mai multă frumusețe…

23 September 2016

Nu toată lumea este indiferentă la frumuseţea şi, în acelaşi timp, dezolarea care stăpâneşte Cazinoul Constanţa. Sony a lansat de curând o reclamă spectaculoasă, emoţionantă, plină de culoare, viaţă şi delicateţe, filmată în interiorul părăsit al Cazinoului. Poate că ceea ce nu au făcut autorităţile atâţia ani de zile va reuşi Sony cu reclama sa la Sony BRAVIA 4K HDR TV şi anume să creeze interes pentru recondiţionarea şi redarea în circuitul turistic al acestei fabuloase clădiri pe care timpul şi nepăsarea o macină trist.

cazino-constanta-reclama-sony

Reclama la noua gamă de televizoare Sony BRAVIA este intitulată „More brilliance. More beauty” şi are ca protagonişti sute de baloane albe şi mii de confeti colorate, ceea ce-i oferă toate premisele pentru a deveni virală pe internet. Aceasta va rula pe toate televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR TV din magazinele europene, dar şi pe posturile TV şi site-urile implicate în campania Sony.Citiţi şi

Poveste imperială

Ce șanse sunt să vedem pe stradă cât mai multe femei frumoase

Mulțumesc

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
495 views

Your tuppence

 1. IONESCU GABRIELA / 23 September 2016 11:25

  Cazinoul constănţean nu este doar al constănţenilor, el este un simbol naţional, prezent fiind în filme de Oscar, un monument arhitectural lăsat în paragină !
  El este al tuturor celor ce trec pe faleză să admire marea şi toate ambarcaţiunile de lupta ce defilează de Ziua Marinei Române.
  Este şi al tuturor turiştilor ce vin la vestitul Acvariu sau veniţi să admire Portul Tomis la apus.
  El merită restaurat şi redat României !

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro