Marilyn, live, după 52 de ani, despre Chanel 5 – video

20 November 2012

Legenda spune că Marilyn Monroe nu purta în pat decât “câteva picături de Chanel No. 5“, dar abia luna trecută lumea a primit confirmarea spuselor la fel de faimoase ca vedeta cea blondă.

În 1960, Marilyn a dat un interviu pentru revista Marie Claire, dar pasajul referitor la parfumul Chanel 5 nu a fost folosit. Iată-l:

“Știi, jurnaliștii pun întrebări… Doar un exemplu: ‘Ce porți în pat? Bluza de pijama, pantalonii sau o cămașă de noapte?’ Așa încât am răspuns ‘Chanel No. 5!’ Pentru că ăsta este adevărul! N-am vrut să spun “goală”, știi? Dar acesta este adevărul.”

Sexy adevăr, nu? 🙂Citiţi şi

Cum am ajuns avocata lui Marilyn Monroe

Cum ar fi fost, dacă ar fi fost

Cu sau fără chiloți?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
872 views

Your tuppence

 1. Cât valorează un parfum | Catchy / 16 May 2013 11:38

  […] deşi păreau departe una de cealaltă precum cerul şi marea: Marilyn Monroe şi Jackie Kennedy. Prima purta Chanel 5, cea de-a doua Joy, creat de Jean Patou. Ambele au făcut o lume întreagă să cumpere cele două […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. La Lolla renunţă la perle şi diamante | Catchy / 14 May 2013 10:24

  […] Beat the Devil cu Humphrey Bogart. Actorul declara despre La Lolla că atunci când apare o face pe Marylin Monroe să arate ca un fel de Shirley […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro