Marilyn, live, după 52 de ani, despre Chanel 5 – video

catchy

20 November 2012

Legenda spune că Marilyn Monroe nu purta în pat decât “câteva picături de Chanel No. 5“, dar abia luna trecută lumea a primit confirmarea spuselor la fel de faimoase ca vedeta cea blondă.

În 1960, Marilyn a dat un interviu pentru revista Marie Claire, dar pasajul referitor la parfumul Chanel 5 nu a fost folosit. Iată-l:

“Știi, jurnaliștii pun întrebări… Doar un exemplu: ‘Ce porți în pat? Bluza de pijama, pantalonii sau o cămașă de noapte?’ Așa încât am răspuns ‘Chanel No. 5!’ Pentru că ăsta este adevărul! N-am vrut să spun “goală”, știi? Dar acesta este adevărul.”

Sexy adevăr, nu? 🙂Citiţi şi

14 femei faimoase și parfumurile lor

Câteva dintre ultimele fotografii cu Marilyn

Poze istorice – realitatea fără photoshop (II)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
827 views

Your tuppence

 1. Cât valorează un parfum | Catchy / 16 May 2013 11:38

  […] deşi păreau departe una de cealaltă precum cerul şi marea: Marilyn Monroe şi Jackie Kennedy. Prima purta Chanel 5, cea de-a doua Joy, creat de Jean Patou. Ambele au făcut o lume întreagă să cumpere cele două […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. La Lolla renunţă la perle şi diamante | Catchy / 14 May 2013 10:24

  […] Beat the Devil cu Humphrey Bogart. Actorul declara despre La Lolla că atunci când apare o face pe Marylin Monroe să arate ca un fel de Shirley […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro