Melania cea fluentă în patru limbi

Catchy

10 November 2016

Nici nu s-a anunţat bine câştigătorul alegerilor americane, că presa și-a reamintit de trecutul noii Prime Doamne de la Casa Albă. Ca orice presă “serioasă”, și-a făcut lecţiile dinainte: materialele de arhivă, pregătite, aşteptau cuminţele să vadă care dintre ele vor primi undă verde – cele despre aventura din Biroul Oval şi rochiţa cea pătată a Monicăi sau pozele seminud ale Melaniei Trump. Au câştigat, prin urmare, cele din urmă, astfel că British GQ a scos de la naftalină un număr de acum 16 ani (ianuarie 2000) în care Melania Trump – pe atunci Melania Knauss şi iubita viitorului preşedinte – a pozat mai mult goală decât îmbrăcată în avionul miliardarului, un Boeing 727, personalizat cu mult aur.

1620

Editorii își amintesc că Melania a ţinut cu tot dinadinsul să apară în British GQ, iar Donald Trump a cerut ca pozele să fie trimise direct la biroul său. Iar asta s-a întâmplat în ianuarie 2000.

810-1

810

Melania, un supermodel sloven, vorbitoare fluent de patru limbi, avea 29 de ani și în ochii lui Donald era o femeie „populară, strălucitoare şi minunată”.

810-2

„Între mine şi Donald sunt o energie şi o chimie speciale”, spunea atunci Melania. Așa o fi fost, altfel cum ar fi ajuns a treia doamnă Trump și Prima Doamnă a Americii…

810-3

810-4

La vremea aceea, cu numai trei lire, oricine putea avea o fantezie sexuală cu Melania. La 30.000 de picioare înălțime…

Citiţi şi

Țara desenelor animate

Alegerile americane: victorie prin înfrângere

O lecție americană

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
5,879 views

Your tuppence

 1. ana / 10 November 2016 22:49

  dupa 20 de ani, vb inca engleza cu un accent cumplit. imi inchipui cum vb cele patru limbi pe care probabil ca nu prea are cand sa le foloseasca.
  http://nypost.com/2016/07/30/melania-trump-like-youve-never-seen-her-before/%5D
  si mai sunt si altele, deci da, femeia e capabila rau, stie sa pozeze goala. si cam atat

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro