Meryl Streep militează pentru înființarea unui Muzeu Național de Istorie a Femeilor în SUA

Sabina Ciofu

28 September 2010

De mai bine de 14 ani, acesta este visul unor femei foarte ambițioase și cu multe influență în Washington.  La un eveniment de strângere de fonduri pentru acest muzeu, care deocamdată există doar în formă virtuală, Meryl Streep, purtătorul de cuvânt al muzeului, a ținut un discurs nervos, dar amuzant deopotrivă, despre cât de mult le ia femeilor din Congresul American să-i convingă pe bărbații din Congres să-și dea acordul.  Cu atât mai mult cu cât muzeul ar fi sponsorizat din donații private și nu din subvenții de la stat.  Totuși, mai e nevoie de votul a doi senatori republicani care deocamdată nu se lasă convinși, pentru ca începerea lucrărilor să fie aprobată. Ce credeţi, este necesar un astfel de muzeu şi care ar fi rostul lui?Citiţi şi

Femeile nu se simt nici femei pe deplin, dar nici bărbați perfecți nu pot ajunge

“O femeie care caută un bărbat cu bani e una moartă de foame.” Pe bune?

„O singură treabă au bărbații de făcut pentru mine. Da’ aia trebuie făcută bine!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,030 views

Your tuppence

 1. Constanta Antonov / 28 September 2010 20:33

  As dori foarte mult sa pot sustine acest proiect. Din pacate, aseturile familiei sint inghetate fara a putea afla inca care este motivul din cauza negarii de drept legal (un drep fundamental garantat tutoror cetatenilor Americani) de a avea consilier juridic sa ne reprezinte interesele legale ale familiei in Curte de Justitie American. Rostul muzeului este de a saluta rolul important al femeilor incepind cu miscarea soufragette avut atit pe arena nationala cit si internationala de a contribui la progresul societatilor pe care le reprezinta, de a infrumuseta existenta umana, de a milita pentru cauza pacii si a justitiei, de a spune “NU” razboaieleor de agresiune sau de a lua armele in apararea libertatii tarii in care locuiesc, de a-si apara familia de agresiunea fortelor corupte sau chiar propria persoana de fortele discriminante omniprezente. Ce ar fi daca voi scrie un articol pe aceasta tema care imi este atit de apoape sufletului! Meryl Streep este o femeie cu un caracter pe care il admir sincer de la distanta claselor sociale.

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro