Motivul pentru care merită să trăieşti

Catchy

23 January 2017

Mmm… ce sentiment plăcut oferă clinchetul unui telefon… şi ce încântare pentru suflet este atunci când citeşti pe ecran un mesaj în care spune că îi e dor de tine.

Şi închizi ochii, zâmbeşti, tragi adânc aer în piept şi strângi telefonul în braţe. Chiar dacă este la mii de kilometri depărtare, îl simţi atât de aproape şi amintirile sunt atât de vii, încât ai impresia că acum le trăieşti.

Abia îl aştepţi să se întoarcă. Nu ştie nimeni să îţi spună doar din priviri că eşti frumoasă şi că îi eşti atât de dragă aşa cum o face el. Iar în profunzimea lor se scaldă clipe de iubire, pasiune şi dorinţă, combinate cu furie, remuşcări, regrete şi reproşuri.

îmbrățișare fluturi

Şi aproape că îţi doreşti ca cineva în lumea asta, o minte strălucită, să fi descoperit o metodă de teleportare pentru a simplifica cât mai mult lucrurile. Sau să poţi derula ceasurile în avans cu o săptămână, astfel reuşind să păcăleşti timpul, diminuând nerăbdarea care te pune la încercare clipă de clipă.

Însă soseşte şi momentul revederii, iar o simplă îmbrăţişare reuşeşte să vă transforme în două lumânări care se topesc una pentru cealaltă, în yin şi yang, în doi stâlpi frumos conturaţi care susţin aceeaşi arhitectură, în două jumătăţi care formează un întreg perfect, într-o lume cunoscută numai de voi.

Şi te iubeşte, iar tu ştii asta, chiar dacă nu ţi-o spune. Felul în care te sărută şi te strânge noaptea în braţe, în care îţi priveşte ochii mari dimineaţa şi se amuză când te cerţi cu alarma sau în care îşi bea cafeaua făcută de tine nu poate fii descris în cuvinte. Ele ar limita magia universului vostru.

Asta numesc eu motiv pentru care merită să trăieşti. Şi el tocmai a devenit motivul meu!

Guest post by GYA27.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.


Citiţi şi

Forța de-a refuza fericirea îngustă – Mal de pierres/From the Land of the Moon

Mă provoci…

Azi, la 40

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
705 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro