Mrs Rusia: frumoasă şi cam atât

Clara Pop

25 April 2013

Terra se învârte în jurul Soarelui sau invers? Este întrebarea care a încuiat-o pe Inna Zhirkov, aleasă la sfârşitul anului trecut „Doamna Rusia” sau cea mai frumoasă mămică din ţară. În vârstă de 23 de ani şi mamă a doi copii, a căutat penibil de mult răspunsul, fără a-l găsi. Asta n-a împiedicat-o să plece acasă cu tot cu coroana concursului de frumuseţe, că doar nu a participat la un concurs de cultură generală.

Numai că Inna, soţia fotbalistului Yuri Zhirkov de la naţionala Rusiei, a fost luată peste picior şi aspru criticată pentru ignoranţa sa. De ruşine, a renunţat la coroană. Doar că înregistrarea în care răspunde ezitant că „fără îndoială, Soarele se învârte… sau poate Pământul? … Nu ştiu” a rămas mărturie pe internet. Iar Inna n-a scăpat de ironii şi chiar acuzaţii. Mulţi au comentat că probabil soţul i-a cumpărat coroana şi ea nu e decât unul dintre multele exemple de femei care ajung pe podium şi, cu toate că nu sunt deloc urâte, n-ar merita să se afle acolo.

Întrebată de un jurnalist dacă nu chiar erudiţia a ajutat-o să câştige titlul, tânăra rusoaică a căzut în capcană. Neştiind ce înseamnă cuvântul, a răspuns: „Posibil, pentru că am încercat mereu să mă fac frumoasă. Chiar şi înainte de micul-dejun îmbrăcam o rochie, mă machiam, mă coafam.” După ce a apărut interviul, Inna a declarat că suferă de o depresie şi a publicat o scrisoare deschisă adresată „tuturor celor care preţuiesc Rusia”, în care subliniază că face multe acte de binefacere. Tânăra lucrează în modelling de la 14 ani, s-a măritat imediat după majorat şi în acelaşi an a născut şi primul copil. Când să mai pună mâna şi pe-o carte, nu?Citiţi şi

Sex-appeal-ul este doar 50% meritul femeii. Restul este meritul bărbatului care se uită la ea

Aș fi făcut orice. Și acum aș face orice… pentru că îmi lipsești

Păr, piele, make up – ce se va purta în 2018

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,732 views

Your tuppence

 1. Sis / 25 April 2013 16:11

  O,doamne…

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro