Mrs Rusia: frumoasă şi cam atât

Clara Pop

25 April 2013

Terra se învârte în jurul Soarelui sau invers? Este întrebarea care a încuiat-o pe Inna Zhirkov, aleasă la sfârşitul anului trecut „Doamna Rusia” sau cea mai frumoasă mămică din ţară. În vârstă de 23 de ani şi mamă a doi copii, a căutat penibil de mult răspunsul, fără a-l găsi. Asta n-a împiedicat-o să plece acasă cu tot cu coroana concursului de frumuseţe, că doar nu a participat la un concurs de cultură generală.

Numai că Inna, soţia fotbalistului Yuri Zhirkov de la naţionala Rusiei, a fost luată peste picior şi aspru criticată pentru ignoranţa sa. De ruşine, a renunţat la coroană. Doar că înregistrarea în care răspunde ezitant că „fără îndoială, Soarele se învârte… sau poate Pământul? … Nu ştiu” a rămas mărturie pe internet. Iar Inna n-a scăpat de ironii şi chiar acuzaţii. Mulţi au comentat că probabil soţul i-a cumpărat coroana şi ea nu e decât unul dintre multele exemple de femei care ajung pe podium şi, cu toate că nu sunt deloc urâte, n-ar merita să se afle acolo.

Întrebată de un jurnalist dacă nu chiar erudiţia a ajutat-o să câştige titlul, tânăra rusoaică a căzut în capcană. Neştiind ce înseamnă cuvântul, a răspuns: „Posibil, pentru că am încercat mereu să mă fac frumoasă. Chiar şi înainte de micul-dejun îmbrăcam o rochie, mă machiam, mă coafam.” După ce a apărut interviul, Inna a declarat că suferă de o depresie şi a publicat o scrisoare deschisă adresată „tuturor celor care preţuiesc Rusia”, în care subliniază că face multe acte de binefacere. Tânăra lucrează în modelling de la 14 ani, s-a măritat imediat după majorat şi în acelaşi an a născut şi primul copil. Când să mai pună mâna şi pe-o carte, nu?Citiţi şi

Frumusețea unei femei

Cât de neagră poate fi pielea unei negrese? Atât de neagră!

Deștept, frumos și devreme acasă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,664 views

Your tuppence

 1. Sis / 25 April 2013 16:11

  O,doamne…

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro