Natalie Portman, mămică pentru întâia oară

catchy

15 June 2011

Laureata premiului Oscar Natalie Portman a devenit mamă pentru întâia oară. Ea a dat naştere astăzi unui băieţel, al cărui tată este Benjamin Millepied, coregraful cu care actriţa americană a colaborat în timpul filmărilor pentru drama “Black Swan”, informează Daily Mail.

Natalie Portman, care a împlinit vârsta de 30 de ani pe 9 iunie, a anunţat în decembrie 2010 că este însărcinată şi că s-a logodit cu iubitul ei, balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru thrillerul psihologic ” Black Swan. În timpul discursului de acceptare a premiului Oscar anul acesta, actriţa i-a mulţumit viitorului ei soţ pentru a-i fi dat cel mai important rol din viaţa ei: cel de (atunci viitoare) mamă.

Pe parcursul sarcinii, Natalie a renunţat la regimul alimentar vegan în favoarea celui ovo-lacto-vegetarian, pentru a se asigura că bebeluşul primeşte toate resursele necesare unei dezvoltări sănătoase. “Cred că voi face multe greşeli ca mamă, însă sunt deschisă să învăţ”, a declarat proaspăta mămică.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul “Léon”, al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum “Visând la Beverly Hills”, “Closer”, “Fantomele lui Goya” şi “V de la Vendetta”. Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile ” Your Highness” şi  “No Strings Attached”, filmul de acţiune “Thor” şi drama “Hesher”.

Să le trăiască! 🙂Citiţi şi

Ea nu ştie…

Ne putem lupta cu orice, dar nu cu hârtiile din România

Am visat că am obosit să fiu mama ta, băiete!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
362 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro