Ne și dezbrăcăm, dacă trebuie

15 February 2014

Femeile citesc mult, mult mai mult decât majoritatea bărbaţilor. Şi asta se vede. De ce citesc femeile? Pentru că le place, fireşte, şi, aşa cum ştim şi ne-au mai şoptit unele, au nevoie de poveşti şi alte lumi frumoase pentru a uita de realitatea lor. Poate asta nu e chiar bine. Oricum, la un moment dat, tot se întorc în realitatea lor, dar dacă ele sunt fericite cu gândul că se pot oricând aşeza într-un fotoliu şi să evadeze cât mai departe, pierdute o vreme în alte timpuri, în pielea altor personaje, atunci nimeni să nu le strice bucuria.

nackedgirls

Pentru altele, însă, momentul lecturii are un… altceva cu totul special şi stă sub semnul conceptului Naked Girls Reading. Se spune că e o metodă sigură de a-i aduce şi pe bărbaţi mai aproape de… cărţi. Chiar dacă tertipul e vechi de când lumea, ce mai contează, funcţionează.

Ce este Naked Girls Reading? Exact ce spune: femei frumoase care se adună într-un loc, la un eveniment organizat, îşi dau toate hainele jos şi încep să citească, goale, în faţa spectactorilor. Ca spectator nu trebuie să te dezbraci, e bine de ştiut, în caz că vrei să mergi dar nu te-ai despuia. Se alege câte o temă şi fetele care vor citi selectează autorii şi fragmentele. Prin urmare, poţi asculta fragmente din Shakespeare, Oscar Wilde ori Hemingway într-o atmosferă cu gust (nu e nimic vulgar, spun cei care au fost), relaxantă, veselă şi, fireşte, extrem de sexy.

nackedgirls1

Dacă crezi că am inventat, aici găsești programul lor. 🙂Citiţi şi

Dă-l dracului, mamă, că doar nu s-a prădat lumea de bărbați!

N-ai cum să-l faci tu să mă sune, să mă placă, să mă invite în oraș

Bătrânul vânzător de cărți din Centrul vechi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,520 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro