Ne vedem la noapte!

14 June 2013

Vineri, 14 iunie, avem o noapte albă pregătită de Institutele Culturale din Bucureşti. Cu atâtea lucruri frumoase încât cu greu te poți hotărî pe care să le alegi.

Stau de jumătate de oră cu programul în faţă și caut o soluție fizică să pot ajunge și la expoziţiile de fotografie despre România şi Europa de la ICR şi British Council, şi la prezentarea de modă à la anii ’30 a studenţilor de la Arte tot de la British, care durează fix un sfert de oră, şi la proiecţia “Zăpezile de pe Kilimanjaro” de la Spaţiul Public European, şi la scurtmetrajele româneşti de la Cannes, de la acelaşi ICR, şi la cele spaniole de la Cervantes, şi la un la recital de pian, şi la demonstraţiile de imprimare 3D de la Institutul Francez, şi la concertul de jazz de la cel italian. Mi-aș face un abonament la un sfert de preţ la biblioteca britanică, și baclavaua ori lecția de turcă sau meșteșugul modelării sticlei mă tentează… dar până mă organizez eu, vă invit să vedeți aici întregul program, ca să înțelegeți mai bine de ce mi-aș dori să fiu în toate cele 12 locuri odată. 🙂Citiţi şi

Ultima șansă, de ce să rateze?

Dacă ai vrut să-mi arăți cât de rău e fără tine, ai reușit, recunosc, sunt terminat

Am nevoie de tine ca de moarte!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
803 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro