New York – 516 ani în 52 de secunde (video)

Catchy

27 April 2015

În noiembrie 2014, la New York a fost inaugurat Turnul One World Trade Center (1 WTC) exact pe locul Turnurilor Gemene prăbușite în urma atentatelor din 11 septembrie 2001. Construcția a început în 2006 și rezultatul este cea mai înaltă clădire din emisfera vestică – 541 m (1.776 de picioare, anul semnării Declarației de Independență a Statelor Unite) este înălțimea corespunzătoare unei clădiri cu 104 etaje, dar 1WTC are de fapt 94.

One-World-Trade-Center

Ce voiam să vă arătăm acum este ce poți vedea ca vizitator în timp ce urci cu liftul la observatorul din vârful turnului: în 52 de secunde, cât durează ascensiunea până la etajul 102, faci o călătorie în timp cu ajutorul imaginilor proiectate pe pereți cabinei. Istoria animată a evoluției New Yorkului – cum s-a schimbat panorama Manhattanului – de la 1500 până în prezent.  O experiență formidabilă, după cum veți vedea. 🙂Citiţi şi

Iepurele negru cu ochi roşii şi mănuşi de catifea

Ocolul pământului în 80 de zile de… lux!

Parfumurile de Oscar din 2016

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,982 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro