Nicole Kidman va fi Grace de Monaco

Georgiana Voinea

6 April 2012

E sigur, Nicole Kidman o va interpreta pe Grace Kelly în filmul “Grace de Monaco” regizat de Olivier Dahan (“La Vie En Rose”).

Filmul nu va fi o biografie, ci se va axa pe un eveniment specific și destul de dificil al vieții Prinţesei de Monaco. Acțiunea se petrece în 1962, anul în care statul Monaco a intrat într-o dispută cu Franța din cauza legislației financiare care făcea din principat un paradis fiscal. Atunci, Charles de Gaulle i-a dat prințului Rainer al III-lea un termen de șase luni pentru schimbarea legilor, timp în care Grace Kelly a acționat din culise pentru a evita o lovitură de stat. Deşi legislația fiscală monegască nu e chiar primul lucru care îți vine în minte când te gândești la Grace Kelly, ea reușeşte să facă subiectul fascinant. Mai avem o curiozitate: cine va fi Rainier de Monaco? Până vom afla, ce actor credeţi că ar fi cel mai potrivit pentru rolul Prinţului?

Citiţi şi

Petele din soarele californian – Big Little Lies

Dacă nu suntem în stare să facem filme de Oscar într-un an, de ce nu anulăm festivitatea?

La Vie En Rose

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
394 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro