Nicole Kidman va fi Grace de Monaco

Georgiana Voinea

6 April 2012

E sigur, Nicole Kidman o va interpreta pe Grace Kelly în filmul “Grace de Monaco” regizat de Olivier Dahan (“La Vie En Rose”).

Filmul nu va fi o biografie, ci se va axa pe un eveniment specific și destul de dificil al vieții Prinţesei de Monaco. Acțiunea se petrece în 1962, anul în care statul Monaco a intrat într-o dispută cu Franța din cauza legislației financiare care făcea din principat un paradis fiscal. Atunci, Charles de Gaulle i-a dat prințului Rainer al III-lea un termen de șase luni pentru schimbarea legilor, timp în care Grace Kelly a acționat din culise pentru a evita o lovitură de stat. Deşi legislația fiscală monegască nu e chiar primul lucru care îți vine în minte când te gândești la Grace Kelly, ea reușeşte să facă subiectul fascinant. Mai avem o curiozitate: cine va fi Rainier de Monaco? Până vom afla, ce actor credeţi că ar fi cel mai potrivit pentru rolul Prinţului?

Citiţi şi

Întâlniri peste timp

Rochii de milioane. De dolari.

La Vie En Rose

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
357 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro