Noutăți de la CHANEL: fard de pleoape, creion de contur și gel pentru definit sprâncenele

3 July 2017

Intuitiv, îndrăzneț, neconvențional, elegant și nuanțat, noul OMBRE PREMIÈRE fard de pleoape de la Chanel – creaţia Luciei Pica, Global Creative Makeup and Color Designer – încurajează orice femeie să-şi pună în valoare aceleași calităţi.

Abordând cu eleganţă şi curaj posibilităţile creatoare ale contrastului, OMBRE PREMIÈRE dispune de un sistem multistrat inovator, de la cel mai natural până la cel mai surprinzător rezultat, oferind astfel oricărei femei soluţii profesioniste de make-up. Texturi cremoase suprapuse peste straturi de pudră mate, satinate sau metalice, completându-se reciproc pentru a pune în lumină, nuanţat şi subtil, personalitatea complexă a fiecărei femei.

Ombre Première_N°16 Blue Jean

Tehnicile profesioniste simplificate permit experimentarea fără limite, încălcarea regulilor şi crearea unui stil propriu, unic şi cu ajutorul celor două noi pensule, al noului creion de ochi cu vârf moale şi al gelului pentru sprâncene.

OMBRE PREMIERE EYES COLL 2017 HD - GB

OMBRE PREMIÈRE Longwear Cream Eyeshadow

Cu un amestec de uleiuri emoliente, se topeşte şi se întinde uşor, dens în recipient, dar extrem de uşor pe ploeape, permite ajustarea tonalităţii după bunul plac. Mătăsos, îmbracă ochiul într-o manieră luminoasă, timp de opt ore. Se poate aplica cu degetele.

Culori: 802 Undertone, 804 Scintillance, 806 Terre Brûlée, 808 Lilas d’Or, 810 Pourpre Profond, 812 Noir Pétrole, 814 Silver Pink, 816 Obscur

ombre

OMBRE PREMIÈRE Longwear Powder Eyeshadow

Cu o doză inteligentă de particule sferice şi lamelare, se aplică perfect. Ultra-concentrat, cu pigmenţi ultra-puri, cu nuanţe hipnotice. Intens, strălucitor va atrage ca un magnet privirile timp de opt ore.

Culori:10 Flesh, 12 Rose Synthétique, 14 Talpa, 16 Blue Jeans, 18 Verde, 20 Carbone, 22 Visone, 24 Chocolate Brown, 26 Noir Satin, 28 Sable, 30 Vibrant Violet, 32 Bronze Antique, 34 Poudre d’Or, 36 Désert Rouge, 38 Titane, 40 Gris Anthracitre.

ombre2
Noile creioane de ochi „LE CRAYON YEUX”

Culori: 67 Prune Noire, 77 Deep Purple, 87 Vert Eden.

creioane de ochi

„LE GEL SOURCILS”

Structura feţei este în mare parte definită de forma sprâncenelor. „Le Gel Sourcils”, discret şi eficient, ajută cu formula sa de apă gelificată la o aranjare uşoară, discretă şi răcoritoare a sprâncenelor, pentru un aspect natural timp de opt ore.

Culori: 350 Transparent, 360 Blond, 370 Brun.

gelCitiţi şi

O seară de răsfăț, numai și numai pentru ea…

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Excellence & savoir-faire français la TV5

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,471 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro