Noutăţi de la Chanel

19 August 2016

În luna septembrie, Casa Chanel va lansa noul său parfum Chanel 5 destinat tinerelor doamne. Simplu şi sofisticat, proaspăt şi îndrăzneţ, misterios şi legendar… aceasta este promisiunea Chanel pentru noul parfum a cărui imagine nu este nimeni alta decât Lily RoseDepp.

chanel 5

O altă noutate de la Chanel o reprezintă Le Lift, Crème-Huile Réparatrice (50 ml), cu intens efect anti-îmbătrânire, menit să ofere confort pe termen lung şi datorită ingredientului activ 3.5-DA care redă fermitatea, densitatea şi supleţea tenului, în combinaţie cu uleiurile de jojoba şi extractul de unt de shea, menţinând, în acelaşi timp, nivelul optim de hidratare. Textura sa bogată oferă noi senzaţii pielii, oferindu-i aparenţă mătăsoasă pe parcursul întregii zile.

Conform recomandărilor Chanel, se aplică după folosirea în prealabil a cremei de ochi şi a serului Le Lift, dimineţa şi seara, pe întreaga faţă şi pe gât, evitând zona ochilor, tamponând energic cu buricele degetelor întâi linia maxilarului şi obrajii, apoi tâmplele şi fruntea.

le liftCitiţi şi

Ce atrage și ce alungă bărbații

O seară de răsfăț, numai și numai pentru ea…

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,039 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro