Nu există femeia perfectă

Catchy

2 May 2014

Trebuie musai să credem asta și s-o lăsăm mai moale cu aspirațiile păguboase spre perfecțiunea fizică, fie și numai pentru că o spune unul din cei zece designeri membri oficiali ai exclusivistului Club Haute Couture – Jean Paul Gaultier. “Ceea ce unii numesc imperfecțiune este exact ceea ce eu găsesc interesant și fermecător. Perfecțiunea nu e zona mea de interes când vine vorba de femei. Aș spune că nu există femei perfecte. Un nas care arată neobișnuit, un păr interesant, un pic de dizarmonie – aste este interesant și frumos. Încerc să văd frumusețea în locurile unde oamenii nu au obiceiul să privească. Cel mai important este să știi cum să deschizi ochii…”

j p gaultier

De ce vorbim despre Jean Paul Gaultier? Pentru că la Barbican Center din Londra a fost vernisată în aprilie expoziția “The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk” (Lumea modei lui JPG – de la trotuar la catwalk). 14o de piese pret à porter și haute couture din cei 30 de ani de creație sunt expuse viu, teatral, cu umor, într-un cockteil exploziv de sunet, mișcare și culoare, care urmărește fidel cariera spectaculoasă a designerului până la moda “înaltă”. Proiecții video, înregistrări, fotografii făcute de mari fotografi – David LaChapelle, Herb Ritts, Richard Avedon și Mario Testino -, schițe, manechine cu fețe expresive care zâmbesc, cântă și vorbesc cu vizitatorii.

jean paul gaultier barbican

 sursa foto: Vogue

Foarte via și colorata retrospectivă Jean Paul Gaultier va ține până pe 25 august în corpul EC2 al Galeriei Barbican.Citiţi şi

Săptămâna modei haute couture de la Paris și rochiile care te lasă fără aer

Femeia de-o viață

Secretul stropului de nemurire

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,519 views

Your tuppence

 1. Modaacum / 19 May 2014 14:09

  Foarte interesanta afirmatia facuta de Jean Paul Gaultier

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro