Care e primul cuvânt care îți vine în minte când auzi „sex”?

Catchy

20 January 2017

Un fost subiect tabu, un actual subiect mai comun ca șosetele, sexul încă pune multe semne de întrebare tuturor.

Care e primul cuvânt care îți vine în minte când auzi „sex”?

Preponderente sunt două răspunsuri: plăcere și dragoste. Ambele răspunsuri sunt minunate, trist e că nu prea mai știm să le îmbinăm.

De aici pornesc extremele „nu fac sex decât dacă iubesc” și „fac sex oricând vreau”.

Care-i corectă? Surprinzător, amândouă. Pentru că suntem diferiteți și fiecare are o percepție proprie asupra sexului, fiecare simte emoțional sau fizic actul în sine, trecut prin filtrul priorităților și al principiilor fiecăruia.

sexy-mine-sex-black-and-white-couples-passion-sexy-couples-sexy-hot-couples-sensual-romantic-love-bondage-woman-man-blindfold-dominate-sexy

Care-i adevărul? Suntem atât de limitați de mediu, de societate și de educație, încât ne împărțim în două extreme care se judecă una pe alta și uită să se cunoască, uită să se iubească și, cel mai important, uită să se accepte. Suntem atât de frustrați unii de existența celorlalți, încât trecem pe lângă întreaga frumusețe a sexului. Vi s-a spus că sunteți „curve”, „vagabonzi”, „măicuțe”, „virgini”. Ei bine, nu. Suntem oameni. Sexul n-ar trebui numărat, n-ar trebui măsurat, n-ar trebui judecat de nimeni. Cu cât reușești să te eliberezi mai mult de orice mască creată de și pentru societate, cu atât (îl) vei trăi mai frumos. Cu cât sexul va implica mai multă dragoste, cu atât devine mai satisfăcător (am fi ipocriți să negăm). Cu cât motivele pentru care vei face sex se vor rezuma la „pentru că simt”, cu atât vei fi mai fericit. Până la urmă, la asta visăm toți, așa-i?

Treceți, vă rog, peste ce v-au învățat părinții, peste ce vi s-a impregnat „logic” din societate în creier, peste frică și peste judecată, căci peste toate astea sunteți voi. Peste toate astea sunt adevărul și esența fiecăruia. Haideți să fim fericiți!

Guest post by Clara

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

La 44 de ani, nu mi-e rușine de…

Oamenii cu probleme nu pot avea relații fără probleme

Mâna aceea…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
2,559 views

Your tuppence

 1. Iedera / 7 March 2017 19:18

  N-as fi putut s-o spun mai bine de atat! Felicitari!

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro