Nu mai fugiţi de femeile inteligente, dacă vreți să trăiți mai mult, mai bine, mai întregi la cap!

Catchy

24 April 2016

Ah, ce ne mai plac subiectele și rezultatele unor cercetări! Bani și timp cheltuiți ca să afle ce noi știam dintotdeauna. Acest studiu făcut recent la Universitatea din Aberdeen a analizat modul în care căsnicia afectează, de-a lungul timpului, evoluţia şi starea psihică a bărbaţilor. Concluzia? Surpriză mare: bărbaţii căsătoriţi cu femei inteligente trăiesc mai mult şi sunt mai fericiţi şi, în plus, au şanse mult mai mici să dezvolte Alzheimer sau alte tipuri de demenţe. Da? Da! 🙂

femeie carti

Stimularea cerebrală permanentă provocată de convieţuirea cu o femeie cu spiritul ascuţit ajută la prevenirea simptomelor degradării mintale, cum ar fi pierderea memoriei. Pentru a se menține la acelaşi nivel cu soţiile lor, bărbaţii sunt nevoiţi să facă eforturi intelectuale constante, ceea ce întârzie, la nivel mintal, instalarea dezastrelor pe care vârsta le face de obicei.

Citiți și Iubesc bărbații femeile inteligente?

Studiul mai arată însă și un alt lucru important, tot despre rolul femeii, dar de data aceasta în postura de mamă. Moartea mamei înainte ca fiul să împlineacă cinci ani reprezintă un factor de risc important, iar bărbații care au avut o copilărie fericită au și toate şansele să se bucure de o bună sănătate mintală pe toată durata vieții.

Deci, nimic nu merge bine în viața unui bărbat fără o femeie cel puțin la fel de inteligentă… 🙂Citiţi şi

Trebuie să apară urgent niște povești actualizate

Ce faci, iei la rând toate prietenele mele?

Țineți nasul sus, fundulețul strâns și pieptul înainte!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
6,262 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro