Nu mai știa ce să facă

Catchy

2 April 2016

Se jena îngrozitor de acest “defect” al ei. Palme ude de-a dreptul. Tot ce atingea se umezea. Când dădea mâna cu cineva, atingerea trebuia calculată să fie cât mai scurtă. Și când ardea de dorință, mâinile îi erau reci ca gheața și aproape picurau, atât de tare transpira. Mănușile i s-au părut o soluție. Avea zeci de perechi, dar se simțea caraghioasă cu ele, și, în general, foarte nefericită. I se părea că niciodată nu va putea avea o viață normală. Cum să mângâi un copil cu niște mâini aproape ude și reci ca gheața?…  Ce bărbat ar fi vrut s-o ia de mână, să-i sărute căușul palmei… Erotismul se făcea praf în fracțiuni de secundă. Știa asta. O simțise pe pielea ei și aproape se resemnase. Până într-o zi, când a aflat că suferea de hiperhidroză și că există remediu, Dumnezeule! Unde trăise până atunci?

de mana

Împotriva acestui fenomen, localizat, de obicei, la nivelul palmelor, picioarelor sau axilelor, există un tratament foarte eficient: injecţiile cu toxina botulinică. Toate detaliile, plus o reducere atrăgătoare de 50% doar pe 15 aprilie, le găsiţi aici, la Dr. Leventer Centre.Citiţi şi

3 februarie – Pink Friday pentru frumusețe

Adio, transpirat la greu!

Consultaţii dermatologice gratis pentru copii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,259 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro