Nu sunt deloc triste aceste fotografii

Catchy

17 October 2015

Tom Hussey a realizat o serie de fotografii comerciale pentru promovarea unui medicament folosit împotriva Alzheimerului, obţinând cu acest proiect premiul „Gold Addy” din partea Federaţiei Americane de Advertising. De asemenea, seria de fotografii intitulată „Reflections of The Past” (Reflexii ale trecutului) a fost inclusă în Communication Arts Photography Annual.

Fotografiile înfăţişează persoane în vârstă care se văd în oglindă aşa cum erau în tinereţe. Hussey a declarat că acest proiect i-a fost inspirat de un veteran din cel de-al doilea război mondial care spunea „nu-mi vine să cred că voi împlini 80 de ani. Mă simt de parcă de-abia m-am întors din război, dar mă uit în oglindă şi văd un bătrân”.

15

14

13

12

11

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Noi zicem să ne uităm în oglindă și să ne vedem tinere și în puteri, că nu e medicament mai bun decât încrederea în sine. 🙂 Bine, și zâmbetul!

Citiţi şi

Vai de rusoaice! Putin a legalizat violența moderată în familie

Aceste alimente care ne fac bine

„Back to the future”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,504 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro