Nu te mulțumi cu puțin, viața poate fi al naibii de scurtă

19 September 2014

“Toate lucrurile pe care eu nu le mai pot face, ție nu-ți sunt refuzate. Deci, în lipsa mea, te rog, te rog, bucură-te de viață. Prinde-o cu ambele mâini, ține-o bine, agit-o și crede în ea în fiecare secundă. Adoră-ți copiii. Chiar nu știi ce binecuvântat ești că poți striga la ei dimineața să se grăbească și să se spele pe dinți. Îmbrățișează-ți iubitul și, dacă nu-ți întoarce strângerea, găsește pe cineva care să o facă. Toată lumea merită să iubească și să fie iubit. Nu te mulțumiți cu mai puțin. Găsește-ți un job care să-ți placă, dar nu-i deveni sclav. Nu va scrie pe crucea ta “Mi-aș fi dorit să muncesc mai mult”. Dansează, râzi și mănâncă cu prietenii tăi. Prieteniile adevărate, cinstite, puternice, sunt o binecuvântare totală și o alegere mai bună decât să trebuiască să împărțim loialitatea cu cineva doar pentru că există o legătură de sânge. Alegeți-i cu înțelepciune, prețuiește-i cu toată dragostea de care ești în stare. Înconjoară-te cu lucruri frumoase. Viața are multă tristețe gri, dar acută curcubeul și înrămează-l. Frumusețea există peste tot, doar că uneori trebuie să te străduiești puțin ca s-o vezi.”

charlotte

Charlotte Kitley, 35 de ani. Atât. Din 2012, când a fost diagnosticată cu cancer de intestine stadiul IV, a scris o serie de articole motivaționale. Fragmentul acesta face parte din ultima ei scrisoare prin care Huffington Post și-a anunțat cititorii că fosta lor colaboratoare a pierdut lupta cu cancerul. E o străină, n-o știu, dar e o femeie care-a plecat foarte devreme și a lăsat o mulțime de planuri neterminate, la fel ca toți cei care sunt forțați să-și încheie socotelile cu viața. Doi copii mici, o familie frumoasă, vise. Și parcă mai repede te opresc din goana zilei cuvintele ei decât oricare din sfaturile unor coach sănătoși tun care își propun să-ți deschidă ochii asupra frumuseții vieții…Citiţi şi

Rolul tău poate fi magnific, dar ce folos de-i jucat în debara

Despărțiri (3) „Îngăduie-mi să rămân în inima ta”

De ce nu mai port haine împrumutate

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
12,285 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro