Nu te pune cu mine: m-ai ars, te-am ars!

9 March 2014

Un anume Craig Hutchinson, de 43 de ani, din Nova Scotia, Canada, și-a păcălit partenera care intenționa să-l părăsească într-un fel considerat condamnabil de către Curtea Supremă canadiană: gândindu-se că fata (a cărei identitate a fost protejată) s-ar răzgândi dacă ar rămâne însărcinată, a început din 2006 să-și perforeze prezervativele care îi fuseseră impuse ca o condiție a continuării relației.

Craig Hutchinson

Un an mai târziu, fata a rămas însărcinată și a cerut un timp de gândire pentru a lua o decizie. În acea perioadă, Craig și-a dezvăluit strategia în niște mesaje. În baza acestora, înșelata a obținut imediat întreruperea sarcinii și apoi l-a reclamat la poliție. După două procese și două apeluri, care au durat aproape opt ani!, bărbatul va sta 18 luni după gratii și va fi înregistrat în evidențe ca agresor sexual. Pentru că “o persoană consimte asupra felului în care va fi atinsă și este îndreptățită să decidă în ce activitate sexuală se implică oricare ar fi motivele pentru care dorește să facă asta” a decis Curtea.

Ceea ce ni se pare corect.Citiţi şi

O scuză, o naştere şi-un meci de fotbal

Încă o sută de ani?!?

Sunt una dintre ele

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,435 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro