Nu vrei un frigider pe care poți scrie și desena ca pe tablă?

Catchy

16 June 2016

Cei de la Miele s-au gândit cum pot să integreze mai bine produsele lor în viaţa de familie şi iată că o idee – cel puţin inedită – a prins contur: unicul frigider din lume cu front de tablă neagră pe care fiecare membru al familiei poate desena cu creta şi lăsa diferite notiţe pentru cei dragi (dintre care, cu siguranţă nu va lipsi clasica listă de cumpărături, nu-i aşa?).

Frigiderul se numeşte K20.000 BlackBoard Edition şi face parte dintr-o nouă gamă care se diferențiază prin designul și caracteristicile minimaliste. Printre avantaje se numără faptul că utilizatorul poate deschide și închide ușa frigiderului ori de câte ori dorește, prezenţa sistemului de iluminat în congelator şi diferitele tipuri de setări care reduc consumul şi reglează temperatura.

Frigiderul K20.000 Black Board Edition (Medium)

Frigiderul nu are mânere şi asta pentru că tendința pieței este de a construi spații de bucătărie cu aparate încorporate fără mânere, pentru a da impresia de un spațiu compact ideal. Iar dacă adăugăm faptul că fiecare îşi poate personaliza frigiderul cum doreşte, decorându-l şi redecorându-l cu orice tip de desene sau mesaje, atunci, cu siguranţă, bucătăria devine cel mai distractiv loc din casă. Probabil că vor apărea discuţii în plus legate de praful de cretă – până acum inexistent în bucătărie – care are darul de a colora rapid şi mâinile, dar şi hainele, însă, cu siguranţă, distracţia le va compensa din plin!

Citiţi şi

Aveam pace, dar voiam agitaţie, iubeam şi eram iubită, dar voiam aventură

Ce pățești când vrei să fii o mamă cool

Ce facem cu bagajul de rușine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
146 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro