Numai sâmbăta asta ajungi la mare într-o oră! Cu UberJET

Catchy

16 June 2016

Pe 18 iunie, cu UberJET poți călători din București la mare în doar o oră cu un avion Diamond DA 42 de ultimă generație.

Plecarea – ora 12:00 de pe Aeroportul Băneasa, sosirea – pe Aeroportul Tuzla de lângă Constanța.

Un loc – 500 lei, preț în care se asigură și transportul până în Mamaia.

Bucharest_uberjet_blog_960x480_r1-01

Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația sâmbătă, 18 iunie 2016, în intervalul 09:00 – 11:00 și să comanzi zborul către mare. Dacă ești norocos să prinzi un UberJET (locurile sunt limitate), un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la Aeroportul Băneasa.

ATENȚIE: datorită limitărilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2kg de persoană. În rest, se aplică aceleași reguli ca la orice zbor – fără obiecte tăioase, ascuțite, iar lichidele să nu depășească 100 ml. Cardul din contul tău Uber va fi tarifat direct și imediat ce confirmăm plata vei pleca spre mare alături de ceilalți pasageri ai UberJET. Dacă dorești să mergi cu un prieten, comenzile se fac separat.

Există și un loc gratuit oferit de Uber DOAR pentru utilizatorii noi. Vă puteți face un cont aici doar până vineri, 17 iunie, ora 12:00, folosind codul promoțional UberJET25 pe Uber.com/App și intrați automat în tragerea la sorți. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți vineri, 17 iunie. Vezi regulamentul campaniei aici.

Succes și să ne spuneți cum a fost! 🙂Citiţi şi

Mi-e rușine, mi-e milă de lumea în care trăiesc…

Ceva s-a întâmplat în vara aia…

Se împlinesc azi 10 ani de la moartea lui Michael

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,023 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro