O fotografie foarte normală

Catchy

26 May 2017

La recenta reuniune NATO de la Bruxelles, soțiile și partenerele șefilor de stat și de guvern s-au adunat separat să mai schimbe o vorbă-două în timp ce bărbații lor decideau treburi importante. Așa se face că la poza de grup au stat alături, după cum vedeți, prima doamnă a Franței, a Turciei, a Statelor Unite, regina Mathilde a Belgiei, soția secretarului general NATO, soția președintelui bulgar, prietena prim-ministrului belgian (în primul rând), și în spatele lor, tot de la stânga la dreapta, soțul prim-ministrului luxemburghez (tot bărbat), soția prim-ministrului sloven și prima doamnă a Islandei.

fotografie adunare nato wag's

Alte fotografii le arată pe aceste doamne, soții sau partenere “domestice” oficiale, întreținându-se amical.

În presa internațională, ele sunt numite prescurtat WAGs. Un acronim intrat în uz odată cu popularizarea soțiilor și prietenelor unor sportivi celebri (Wives And Girlfriends) extins apoi și în alte zone ale vieții publice.Citiţi şi

Ce e de făcut

Eu îți cumpăr marfa (rachetele) și tu mă bați?!

Lumea pe care am cunoscut-o tocmai se sfârșește

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
29,217 views
Tag-uri: ,

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro