Ochelari Salvatore Ferragamo la Casa Frumoasă

20 July 2014

Magazinele Casa Frumoasă oferă în premieră pentru piața locală colecția de ochelari de soare și de vedere Salvatore Ferragamo primăvară/vară 2014. Linia destinată femeilor prezintă reinterpretări creative ale Gancino, Vara și ale altor detalii reprezentative, atât în privința materialelor, prin combinarea lor cu elemente din piele, cât și în privința culorilor prin contrastele inovatoare coral translucid și turcoaz. Linia destinată bărbaților se distinge prin forme clasice, reliefate prin caracteristici noi, cum ar fi acetatul în mai multe straturi de culori contrastante. Același limbaj estetic este utilizat pentru colecțiile de rame optice în noi variante de culoare, pentru bărbați și femei, care vin să completeze colecția de ochelari de soare.

FERRAGAMO

FERR_1590

FERR_1444

FERR_1441Ochelarii sunt disponibili în atâtea modele și culori încât e imposibil să nu găsiți ramele potrivite fizionomiei. 🙂Citiţi şi

Nu mai aştept vara. Vara mea ai fost tu şi a trecut

O scuză, o naştere şi-un meci de fotbal

Uneori suntem foarte naive, ca să nu zic proaste

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
890 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro