Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai fițoasă din țară?

Melinda De Ross

22 May 2017

MELINDA DE ROSSMulte mai vede omul când merge la cumpărături! Nu mă refer numai la marfa expusă pe rafturi, care are prețul bine stabilit și afișat, ci și la unele „mărfuri” care se auto-expun, mai mult sau mai puțin subtil, și al căror preț e negociabil — în funcție de conținutul portofelului și marca automobilului pe care-l deține clientul.

Am asistat la o astfel de „negociere” chiar zilele trecute, când așteptam la coadă la supermarket. Mă uitam absent cum se mișcă banda cu produse, când am observat din întâmplare o rază de lumină. Am constatat cu stupoare că nu era luminița de la capătul cozii, ci reflexia oglinzii în care se admira casiera, în timp ce trecea produsele peste scaner cu o singură mână, cu vârful degetelor, ca să nu-și ciobească unghiile de cinci centimetri.

– Hai, că ești frumoasă, îi zice tipul din fața mea, un tinerel pe la vreo treizeci de ani.

Ea își ia ochii de la oglindă și îl privește cu o modestie mai falsă decât sânii Pamelei Anderson.

– Eee, ce ți se pare așa frumos la mine? Sunt și eu o persoană ca oricare alta.

Privind-o, mi-am dat seama că era chiar adevărat ce spune. O tipă pe la vreo douăzeci de ani, destul de plinuță, cu trăsături drăguțe, dar nu ieșite din comun. Singurul lucru remarcabil erau buzele-i foarte proeminente, despre care sincer nu mi-am dat seama dacă sunt naturale sau nu. În rest, nimic deosebit.

Probabil asta a crezut și tipul cu care flirta, căci a ezitat câteva clipe înainte să-i spună:

– Hai, de, știi că ești frumoasă.

Casiera chicoti și mai scană vreo două produse de pe bandă. O astfel de discuție mai tâmpită și mai sterilă nici că am auzit. Am făcut un pas în față, doar-doar se prinde tipul dinaintea mea și încetează să mai blocheze coada. Dar omul era de neclintit. Parcă simțise un iz de cățea în călduri, și cu cât Buze-Umflate îi zâmbea mai tare, cu atât îi ieșeau ochii din orbite mai rău.

– Când termini tura? o întreabă.

Ea ridică din sprâncene.

FEMEIE RUJ

– La 3. De ce?

– Vin să te iau să ieșim la un suc?

Buzele tipei se inflamară și mai tare, în timp ce mima că se gândește foarte serios la propunerea tipului. Simțeam că explodez de nervi. Mai aveam o fracțiune de secundă și strigam „Da’ fu*e-o, mă, odată!”, când tipa se decide și-i mai aruncă un zâmbet sfios.

– Bine, ne vedem la intrare, la 3.

Tipul își ia coșul și pleacă, mergând țanțoș nevoie-mare — masculul alfa după ce și-a însemnat teritoriul. Eu am înaintat la casă, dorindu-mi foarte tare să o iau la palme pe Buze-Umflate. Bineînțeles că nu mi-a dat nici cu bună-ziua, că doar nu eram bărbat și era foarte puțin probabil că o s-o invit și eu la „un suc”. Mi-a taxat articolele, am plătit, și m-am îndreptat spre ieșire. În timp ce împachetam, mă gândeam la scena la care tocmai asistasem. O singură nelămurire aveam după toată faza asta, dar oricât am analizat în minte conversația, mi-am dat seama că avea să rămână un mister pe veci: oare tipul o cunoștea dinainte sau ea se lăsase agățată de un străin cu trei replici?

Pe Melinda o găsiţi aici. 

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.

 Citiţi şi

Un macho de hârtie

Frumusețea unei femei

Cât de neagră poate fi pielea unei negrese? Atât de neagră!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,850 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro