“Pantelimon, venim!” semnat World Class

24 February 2015

Stai în Pantelimon și îți era peste mână să vii la alt club World Class din București? Bucură-te, pantelimoneanule, venim noi la tine! 🙂 În prima săptămână a lunii mai, în incinta Mega Mall, care va fi inaugurat în aprilie. Să-ți povestesc cum va fi cel de-al 13-lea club World Class din rețea, și al 10-lea din Capitală: pe o suprafață de 2.500 de metri pătrați clienţii vor avea acces la studiouri de aerobic și cyling, la o sală de 750 metri dotată cu echipamente de ultimă generație, la piscina semiolimpică, singura din zonă, cu o vedere panoramică asupra Bucureștiului şi, bonus, cu o terasă impresionată pentru relaxare. Și, firește, aşa cum este la fiecare club World Class, o echipă de profesionişti în fitness bate din picioare de nerăbdare să înceapă antrenamentele cu cei din zonă.

“World Class și-a asumat responsabilitatea să schimbe radical stilul de viață al românilor iar serviciile de fitness să devină accesibile tuturor. Anul 2014 a fost unul plin de schimbări pentru companie, iar aceste schimbări au început chiar cu dorința de a transforma cluburile World Class în locuri în care oricine doreşte poate să petreacă din timpul liber”, spun reprezentanţii companiei.

mega mall layout

MISIUNEA WORLD CLASS

Să le oferim membrilor noştri un loc plăcut, în afara casei şi a locului de muncă, în care să îi motivăm şi să îi inspirăm să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă şi să fim un factor social important în vieţile lor.Citiţi şi

Jupiter retrograd în Scorpion pentru toate cele 12 zodii: Minerul și diamantul

La pădure cu noi!

Cu toții avem două vieți

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,409 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro