Păstraţi-vă veninul, doamnelor!

Catchy

16 February 2017

N-am avut niciodată dubii în privinţa răutăţii femeilor. Din frustrare, stimă de sine scăzută, invidie şi multe alte motive care stau la baza acesteia. Însă asta nu a reprezentat un pretext pentru a arunca cu noroi în tot ceea ce este frumos.

Citesc Catchy zilnic. Îmi plac la nebunie sufletele care aleg să împărtăşească câte puţin din ele, trăiri, experienţe, sentimente. Din pură curiozitate, aleg să citesc şi comentariile adresate articolelor. Regula este simplă. Îţi place ce citeşti, apeşi butonul de like, eventual laşi şi un comentariu adecvat. Nu îţi place? Foarte bine. Nu e nimeni obligat să fie de acord cu absolut nimic, însă mergi mai departe fără a critica, ascunsă sub un pseudonim, fiecare frază.

femei bătaie cearta

Cele care spun o poveste, fie ea reală sau imaginară, sunt fiinţe care trăiesc şi simt mult mai intens fiecare clipă, ocolind superficialitatea care înconjoară aproape toată populaţia. Însă dacă ajungi să citeşti comentariile înaintea articolelor, poţi concluziona foarte simplu că toate sunt depresive, psihopate sau cu tulburări de comportament şi personalitate. Li se sugerează să consulte medici sau să se interneze. Suprinzător, n-a ajuns nimeni la recomandarea unui suicid. Sau cel puţin n-am ajuns eu cu lectura până acolo.

Însă ar trebui să ştiţi că fiecare percepe ce se întâmplă în jur în funcţie de sufletul şi felul lui de a fi!

De când aţi devenit, doamnelor, atât de critice, la modul distructiv? Aveţi fete? Aşa vă comportaţi şi cu ele? Când vin să vă ceară un sfat, seamănă acesta cu un comentariu lăsat pe internet către cineva care a ales să vă fie alături prin cuvintele frumos exprimate?

Suntem în permanentă căutare de modele şi din ce în ce mai multe dintre dumneavoastră intraţi la categoria „Cum nu-mi doresc să fiu”. Mi-e aproape imposibil să cred că nu se găseşte în fiecare o poveste care să impresioneze, să încurajeze şi să inspire.

Lumea are nevoie de iubire şi bunătate, iar dacă ştiţi că nu sunteţi capabile să emanaţi aceste lucruri, păstraţi-vă propriul venin pentru dumneavoastră. Poate, într-o bună zi, vi se va părea viaţa fără sens şi veţi avea nevoie de el!

Guest post by GYA 27

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.

Citiţi şi

Nu mă iubești suficient!

Mai întâi, doamna!

Nu avem decât clipa asta

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
811 views

Your tuppence

 1. Ramona / 22 February 2017 8:22

  Dragă Gia, știu la ce articol faci referire http://www.catchy.ro/fii-blestemat-trei-vieti-de-acum-inainte/107139, cel în care îți blestemai iubitul trei vieți de acum înainte și îi urai “drăgăstos” să-i putrezească sufletul și ce ai mai scris tu pe acolo. Ok, oi fi fost rănită, mulți am fost, ca să nu generalizez că deja asta e un clișeu pentru toți. Dacă tu nu ți-ai păstrat veninul (e drept nu l-ai folosit împotriva suratelor acolo) și folosești atât de nonșalant cuvinte grele împotriva cuiva, de ce ai primi altceva în schimb ? Citește, netul e deschis pentru toți, despre puterea cuvintelor și gândurilor de acest gen care otrăvesc. Și cum se întoarce energia lor negativă tot la cel care le-a emis. Noi am vrut să-ți dăm un sfat, inclusiv cea care te-a îndemnat să mergi la psiholog. La psiholog nu te duci numai dacă ești nebun, te duci să-ți redobândești pacea interioară, să-ți faci ordine în gânduri. Nu vîd ceva rău în asta, și eu am fost și au fost minunate rezultatele. Tu vorbești de venin ? Aaaa, deci către bărbați poți îndrepta veninul, dar noi suratele să nu ne împroșcăm, că avem același sex și aceleași dureri. Draga mea Gia, nu te-a jignit nimeni prin comentariile acelui articol. Te jignești singură cu atitudinea pe care o ai. Ți se pare normal, blestemul ? Mie una nu, indiferent de situație. Cu atât mai mult cât îl expui public. Îți doresc liniște și iubire, să treci cu bine peste durerea sufletului tău și să te împaci cu tine în primul rând.

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply
 2. DanaH / 19 February 2017 12:23

  Nu stiu daca ai bagat de seama, dar faci exact ceea ce le blamezi pe suratele tale ca fac : le iei la goana cu matura pe cele cu a caror parere nu esti de acord 🙂 Ar trebui sa iti dai seama ca oricine, din momentul in care se expune in online, poate fi tinta nu numai a unor opinii echilibrate, dar si mai putin binevoitoare, sarcastice, ironice etc. Asta e viata…online si offline 🙂

  Thumb up 3 Thumb down 1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro