Pentru bărbați ce au prostit femei deștepte și pentru femei ce s-au lăsat prostite

Catchy

29 November 2016

Trebuie să recunosc că trăim într-o lume plină de orgolii și ignoranță… și rău îmi pare.

Am să-ncep politicos, cu femeile. Acele femei care s-au complăcut ori se complac în nenumărate aventuri și relații toxice, deși erau conștiente de situație.  N-o să vă iubească nimeni mai mult decât o faceți voi. Iar, când nu o faceți voi, nici altcineva n-o va face. Bărbatul potrivit te va face fericită mereu, indiferent de situație, chiar dacă aruncați scaune unul către celălalt, pentru că te va iubi. După fiecare moment greu, te va lua în brațe, ori te va săruta pe frunte, ori te va asigura că va fi bine. Bărbatul potrivit nu te lasă vreodată să ai dubii, pentru că te iubește suficient de mult cât să nu-i pese de jocuri.

„Toxicii”  își vor scoate la iveală așa-zisa masculinitate, vor fi orgolioși, te vor lăsa în agonie, îți vor distruge, ușor-ușor, toată stima de sine. Te vor dărâma și te vor „repara” cu asfalt electoral. Poate că, inițial, nu vei realiza, însă va exista un trist moment de conștientizare, mai devreme sau… prea târziu.

cuplu

Lăsați la o parte prejudecățile ce ne înconjoară, concentrați-vă pe propria fericire, iar Universul va face același lucru. Poți fi singură și fericită, poți face sex fără să te simți vinovată, poți să fii ceea ce vrei să fii… oricând, oriunde, oricum.

Iar dumneavoastră, domnilor, fără pic de spirit feminist vă spun că „prostitul” unei femei  e una din cele mai ușoare lucruri cu putință. Oricine poate face asta, până și muierile de la reclamele cu detergenți. Și oricât vă înțeleg setea de putere, nu vă pot înțelege setea de a călca pe suflete de om. Și ”muierile” tot oameni sunt, înainte de a fi femei.

Cât ești tu, băiete, de stăpân pe tine, dacă îți cauți confirmări ale masculinității în lacrimile femeilor? Și îmi permit să le numesc femei, pentru că vorbesc despre acele femei care știu, care simt, dar care se folosesc de voi până reușesc să se vindece pe ele de iubirea toxică pe care o simt (mai mult chimic) pentru voi.

Să vă mai zic un secret? Ele se vor lăsa prostite pentru că vor, nu pentru că aveți vreo putere supranaturală de cucerit femei. Pentru că, întâmplător, sunteți compatibili la nivel chimic (se simte atrasă de tine pentru că organismul ei simte că organismul tău are un sistem imun complementar cu al ei și aveți șanse mari să concepeți copchii sănătoși… sau pentru că secretați, by default, mai mulți feromoni), nu înseamnă că minciunile, înșelatul sau orgoliul v-au adus succesul sexual. Ba, mai mult, când femeia vrea, o va face oricum.

Există suficienți oameni fără speranță, proști de-a dreptul, care se pot ocupa de jocuri tâmpite. Haideți că noi, cei cu creier și suflet mai dezvoltate ca ei, să fim cu adevărat, bărbați și femei. Să fim sinceri cu noi și cu ceilalți, să ne iubim pe noi și între noi și să trecem peste stereotipurile de care suntem înconjurați. Hai să lăsăm sexul să fie sex și să căutăm să facem dragoste.

Poate, astfel, vom trăi într-o lume… echilibrată.

O cititoare

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.

Citiţi şi

Relația indecentă sex – calorii

Da, femeile se plâng că au fost înșelate!

Motanul Petrică

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
8,647 views

Your tuppence

 1. liliana / 10 December 2016 15:22

  Foarte bun articolul

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. andreea / 4 December 2016 1:30

  foarte bine punctat

  Thumb up 4 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro