Porcul – sursă de inspiraţie

7 March 2011

Gastronomică, fireşte. 🙂 Noul slogan “Pork: be inspired” îl va înlocui curând pe cel vechi, “Pork – the new white meat”, care timp de aproape 25 de ani, a convins peste 82 de milioane de americani să mănânce anual 22,6 kg de carne de guiţ.  

Campania publicitară cu noul mesaj către consumatori începe pe 7 martie, va costa peste 11 milioane de dolari şi îşi propune să crească numărul acestora cu 14% până în 2014, mizând pe diversificarea reţetelor şi a meniurilor care să includă carnea proaspătă de porc. 

Aş mai adăuga doar un comentariu haios la articolul original: cât de lipsit de inspiraţie să fii încât să te inspire porcul?Citiţi şi

Unde dispar iubitele după căsătorie

Când școala îți dărâmă regulile sănătoase

Ce să mănânci în timpul ciclului (şi ce nu)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
469 views

Your tuppence

 1. Prepelițe portocalii – Chef’s Pick | Catchy / 19 December 2013 12:15

  […] Ce să vedem, ce să mai vedem? E gata, scapă cine poate, spuse Guiţ. Un porc mare şi gras, narcisist, care toată ziua îşi lucra muşchii şi şuncile, pregătindu-se pentru […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro