Pot. Fă-mă să vreau!

Rita Drumeș

3 October 2016

rita-drumesCe se întâmplă când un bărbat îţi spune: „Pot. Fă-mă să vreau!”? Fie te întrebi dacă este impotent, cel puţin în faţa femeilor. Fie te întrebi dacă merită să-ţi pui mintea cu el sau cel mai indicat este să mergi mai departe, să-ţi canalizezi energia asupra celor care o merită cu adevărat. Mă întreb: „De ce să nu-i intru în joc? Ce aș avea de pierdut, în afară de ceva timp (pe care-l pierd oricum uneori)?” Îmi răspund: „Ce aş avea de câştigat, în afară de un consum nervos?”

Un bărbat care face asta, fie o face pentru că se simte prea sigur pe el, fie pentru că cinismul din el strigă prin fiecare fibră a sa. În primul caz, aş putea să merg o mână, să-l pun cu botul pe labe. Doar aşa, de amuzament.

cuplu

În al doilea, este muncă inutilă. O luptă cu morile de vânt. Un cinic va desconsidera orice tentativă de a-l cuceri. Și asta nu pentru că eu nu aș putea să-l cuceresc, ci pentru că el nu se poate lăsa cucerit. Deşi, este posibil ca undeva, într-un ungher al inimii lui întunecate, să-şi dorească asta. Henry W. Beecher spunea: „Un cinic este o persoană care niciodată nu vede la cineva o calitate şi nu-i scapă niciun defect. Acesta este ca o bufniţă, vigilentă în întuneric, dar oarbă la lumină, furişându-se după dăunători, fără să vadă vreodată o pradă nobilă”.

Aşadar, spun pas şi-i răspund la rândul meu: „Pot. Fă-mă să vreau!”.

Pe Rita o găsești și aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Deștept, frumos și devreme acasă

Bărbatul sensibil, un lucru rău?

Apropo, nevasta ta știe că te dai aproape divorțat?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
6,661 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro