Primul Home Fair Fashion

20 October 2010

Se poartă în toată lumea, sunt deopotrivă recession chic, distracţie şi chilipir şi nimeni nu se mai sfieşte să recunoască participarea sau organizarea lor. Fair în engleză are două sensuri – corect şi târg – care merg straşnic împreună legate de asemenea evenimente de… fashion. Pentru că despre modă este vorba şi despre un shopping ceva mai altfel. Lansăm aşadar invitaţia la primul târg de modă home made, care va avea, ca orice lucru făcut în casă, un gust aparte.

Unde?

Acasă la Michela Scolari, o italiancă foaaarte catchy, care trăieşte de doi ani în  Bucureşti. Şi care este o foarte apreciată consilieră de imagine la Londra, Milano sau New York. Michela are, ca oricare dintre noi, să recunoaştem, haine bune, bune, investiţii serioase făcute cu rost sau doar de moft, care fie nu-i mai vin, fie au fost o alegere pripită şi nu le-a îmbrăcat niciodată. Vă sună cunoscut?

Măsura orientativă: slim size, 170 înălţime, măsură încălţăminte 38-39, dar sunt disponibile şi perechi noi, 36-37, primite… cadou de la designeri italieni.

Când?

Vineri, 22 octombrie, şi sâmbătă, 23 octombrie, între 11:00 şi 15:00, pe Bd. Tineretului, 41A, apt. 68 (vis a vis de Palatul Copiilor).

Curaj! Următorul ar putea fi la tine acasă! 🙂Citiţi şi

Sport Loft – pentru sportivii de performanță și iubitorii de mișcare

Dragi purtătoare de zgărzi

Un simț pe care nu-l au toate femeile

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
723 views
Tag-uri:

Your tuppence

 1. lianamitroi / 20 October 2010 13:02

  Suna interesant 🙂 Poate ajung !

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro