Prinţesa Diana primeşte postum plaja iubită

catchy

28 April 2011

O plajă din insulele gemene Antigua şi Barbuda, frecventată odinioară de Lady Di şi de cei doi fii ai săi, va purta în curând numele prinţesei.

Plaja de cinci kilometri, ce se întinde în partea de sud a fostei insule britanice Barbuda, va fi rebotezată “Plaja Prinţesa Diana” în cadrul unei ceremonii festive care va avea loc pe 1 iulie – ziua în care Diana ar fi împlinit 50 de ani.

Dorcas Beazer-Willams, preşedinta Consiliului pentru Turism Barbuda, a declarat că gestul reprezintă un omagiu adus speranţei şi curajului pe care Lady Di le-a inspirat lumii întregi prin actele sale de caritate. “Barbuda devenise un sanctuar pentru prinţesă, care părea a-şi regăsi de fiecare dată liniştea în apele şi nisipurile sale,” a declarat ea.

Colin James, directorul executiv al Autorităţii de Turism Antigua şi Barbuda, recunoaşte că, din punct de vedere turistic, evenimentul va aduce în lumina reflectoarelor insulele, având în vedere contextul creat de apropiata nuntă regală.

Deşi n-a avut parte de “casa de piatră” visată, Prinţesa Diana va avea, astfel, măcar sanctuarul de ape şi nisip…

Citiţi şi

Am din nou patruzeci de ani trecuţi şi sunt departe…

Crăciunul meu de copil era alb…

Groaznica întâmplare de la malul mării

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
2,781 views

Your tuppence

 1. Cameră cu vedere la mare – Read me | Catchy / 26 November 2013 20:00

  […] vine altă zi de asediu pe propria plajă. Nici nu știe când a devenit, din salvat, naufragiat. Abia dacă mai poate respira, și asta […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro