Queen: A Night in Bohemia

Catchy

11 March 2016

Pe 12 aprilie, de la ora 20:00, Grand Cinema & More (situat în Băneasa Shopping City, Bucureşti) va difuza în exclusivitate, în sala Grand Ultra, Concertul documentar „Queen: A Night in Bohemia” care a avut loc în 1975 la Hammersmith Odeon în Londra. Legendarul concert a fost reintegrat în formatul de sunet 5.1 și este însoțit de o arhivă cu interviuri realizate cu cei patru membri ai trupei, adică povestea anilor de început este spusă chiar de ei.

17feb2016_queen_245x136cm_v1

Acest concert a fost foarte special pentru că a fost pentru prima dată când am susținut în direct la televizor un spectacol întreg, Spectacolul de Crăciun. Calitatea acestuia după transferul în mediul digital este uimitoare, iar energia pe care o simțeam se transmite publicului într-un mod foarte autentic”, a declarat Brian May, membru al trupei Queen.

Concertul a fost filmat în Ajunul Crăciunului, în Hammersmith Odeon din Londra şi a fost transmis live de către BBC. În cadrul său a fost înregistrată, pentru prima dată, una dintre cele mai cunoscute piese, clasica Bohemian Rhapsody. Astfel, Queen făcea tranziția de la o trupă începătoare cu ambiții mari, la una dintre cele mai importante și apreciate trupe ale momentului.

Biletele sunt disponibile pentru rezervare și cumpărare pe site-ul cinematografului Grand Cinema & More.Citiţi şi

Îți plac filmele? Iată cea mai tentantă ofertă pentru 2018!

Grand Ultra – cea mai performantă sală de cinema din România

Scrisoare către Freddie Mercury

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
442 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro