Războaiele mici ale unui președinte de țară mare

19 January 2017

Tom Ford, democrat și votantul lui Hillary, se află pe lunga listă de designeri care au jurat să n-o îmbrace pe viitoarea primă doamnă Trump. În noiembrie a făcut prima declarație în acest sens: “Acum câțiva ani, mi s-a cerut s-o îmbrac și am refuzat. Nu e tocmai imaginea potrivită… Oricum, hainele mele sunt prea scumpe pentru a fi purtate de o primă doamnă.” Iar la decernarea premiilor Golden Globes a detaliat: “hainele pe care ar trebui să le poarte prima doamnă ar trebui să fie accesibile majorității americanilor și să fie făcut în America. Ale mele sunt făcute în Italia și sunt foarte, foarte scumpe. Nu cred că sunt mulți americanii, bărbați și femei, care să-și permită și cred că prima doamnă trebuie să reprezinte tot poporul.”

tom ford, melania trump

Donald Trump a reacționat abia acum, susținând că Melania nu i-a cerut niciodată lui Tom Ford s-o îmbrace, că ei nici nu-i place de Tom Ford și nici de design-ul hainelor lui, și că nici el n-a fost vreodată fanul lui Tom Ford.

Până aici ar fi fost mai mult sau mai puțin în regulă această replică, ținând totuși cont că un președinte nu comentează asemenea fleacuri mondene; Melania se putea apăra singură, dacă se simțea lezată. Dar altceva îl face tot mai puțin credibil pe Trump, chiar și în chestiuni irelevante ca aceasta: a pretins că Steve Wynn, CEO ul Wynn Resorts, miliardarul prieten cu viitorul președinte și organizatorul ceremoniei de învestire la Casa Albă, revoltat de spusele lui Ford, ar fi aruncat imediat hainele acestuia din hotelul lui din Las Vegas. Numai că, se pare, în acel hotel nu erau comercializate decât cosmeticele Tom Ford. 🙂

sursa: Elle.com

 Citiţi şi

Brigitte o compătimește sincer pe Melania

Două Prime Doamne

Dura Gina Haspel, prima femeie director CIA

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,083 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro