Regina rock-ului simfonic Tarja Turunen vine în februarie la București și Timișoara

Catchy

6 January 2017

Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, revine anul acesta în România în 2017 cu două show-uri fulminante: la Timișoara, la Filarmonica Banatul, pe 2 februarie şi la Bucureşti, la Sala Palatului pe data de 3 februarie.

tarja

Cunoscută în întreaga lume ca solistă a trupei Nightwish, Tarja Turunen s-a axat în ultii doi ani pe concertele de muzică clasică şi pe lucrul în studio, însă asta nu o va împiedica să aducă pe scenele româneşti atât piese rock, cât şi clasice, precum „I Walk Alone”, „The Reign” sau „My Little Phoenix” sau „The Brightest Void” si „The Shadow Self”, lansate anul acesta.

Organizator: Phoenix Entertainment

Tarja Turunen este una dintre cele mai importante voci din muzica rock & metal, abordând un stil bine conturat, însă mereu surprinzător. De altfel, artista a mai susţinut concerte în România, precum „Ave Maria” – spectacolul de colinde ce a avut loc la Ateneul Român sau „The Beauty and the Beat” – în care melodii clasice din repertoriile lui Bach, Listz, Beethoven, Mozart, dar și Queen și Nightwish, au fost reinterpretate în manieră clasică alături de o orchestră impresionantă formată din 70 de instrumentiști.

Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preț în funcție de apropierea față de scenă şi pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărtureşti și online aici.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
110 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro