Relația indecentă sex – calorii

Catchy

20 February 2017

Nu există mai eficientă cură de slăbire decât sexul! Da! S-a studiat, s-a cercetat, s-a concluzionat. Rămaşi anonimi, probabil că de origine britanică, cercetătorii au reuşit să creeze un veritabil calculator cu ajutorul căruia putem şti exact cât slăbim în urma fiecărei întâlniri amoroase – legale sau clandestine. Ce vreţi mai mult? Silueta şi sexul vin la pachet, fie că eşti femeie sau bărbat. Important este să practici sexul eficient din punctul de vedere al pierderii hoațelor ăstora de calorii, care intră noaptea în dulapuri şi-ţi strâmtează hainele!

Haideţi să vedem însă ce activităţi sexuale se recomandă ca fiind îndată arzătoare de calorii.

Aşadar, conform informaţiilor, rezultă că dezbrăcatul femeii împotriva voinţei ei (187 calorii) este mult mai eficient decât cel consimţit (12 calorii). Cred cu toată tăria că e vorba doar de joacă. Bun, deci se opune rezistență de dragul siluetei amândurora.

Mai departe. Sutienul. Un obstacol redutabil în calea pasiunii. Varianta clasică de deschidere, cu două mâini, iese din discuţie (8 calorii). Nici măcar cea cu o mână nu prezintă interes pentru nişte amărâte de 4 calorii în plus. În schimb, este recompensată imaginaţia şi perseverenţa. Domnii pot încerca cu dinţii contra pierderii a 85 de calorii sau a unui… dinte? Doamna nu-și poate pierde decât răbdarea, ceea ce nu e bine.

sexy-mine-sex-black-and-white-couples-passion-sexy-couples-sexy-hot-couples-sensual-romantic-love-bondage-woman-man-blindfold-dominate-sexy

Prezervativul! O, aici să te ţii! În erecţie, e floare la ureche – vorba vine – dar nu interesează. Ce, tu faci sex pentru alea 6 calorii cât arzi punând apărătoarea? Se schimbă însă situaţia când dânsa e refractară la stimuli. Să vezi cum transpiri mai ceva ca la maraton şi nici nu-ţi dai seama când scapi de… 315 calorii! Din nou, în acest timp, doamna poate consuma caloriile prin enervare.

Ia să vedem, acum, ce poziţie preferi… a misionarului?!? Hai, că e jenant, așa de-abia pierdeți, împreună cred, vreo 12 calorii. Altceva e să încerci un 69 – 87 de calorii la orizontală, 169 de calorii la verticală. În manualul dragostei, Kama Sutra, găsești din belșug inspirație. Restul e transpirație.

Orgasmul! Nu are reputație bună deloc, numai 112 calorii/bucată. Și câte au parte de vreo cascadă de 2-3 măcar?… Văd în tabelul ăsta, vesel de-a dreptul, că dacă simulezi un orgasm consumi peste 300 de calorii! Hmmm, femei care se zvârcolesc de plăcere, bărbați super încântați de performanțele lor… da, ăsta trebuie să fie secretul amantelor!  Ori al femeilor care au văzut multe filme erotice, ca să zic așa, unde toate gem de sparg geamurile…

Bun, odată terminată partida de amor, ce urmează? Postludiul? Păi, de ce? O îmbrăţişare consumă numai 18 calorii. Ia faceți un mic efort și ridicați-vă imediat din pat să vedeți cum zboară 36 de calorii. Și ce-i mai bun pentru slăbit abia acum urmează – explicaţiile pe care trebuie să le dai pentru acest gest necugetat, lipsit de sensibilitate, se lasă cu cel puţin 816 calorii arse!

Sau poate că… vă mai tentează s-o mai faceți o dată? Nebunaticilor!

Să vedem: o a doua erecţie, la tinereţe, arde numai 36 de calorii. După 30 de ani, ajungi la 80 de calorii. După 40 de ani însă, începe partea bună, că deja vorbim de 124 de calorii duse. Dacă ai sărit de 50 de ani (armăsarule!), arzi 972 de calorii ca popa, iar dacă ai peste 60 de ani, 2916 calorii! Practic, nu mai ai nevoie (şi putere) să te mişti o săptămână. Pentru 70+ n-au fost găsiți subiecți. Nu se spune nimic despre consumul doamnelor participative.

Dar încheierea apoteotică a unei întâlniri amoroase poate veni odată cu îmbrăcatul hainelor. Neinteresant îmbrăcatul cu calm, că pleci atunci sau a doua zi, tot atât consumi – 32 de calorii. Un pic de grabă ar îmbunătăți arderea – 92. Dar dacă la ușă bate cine nici nu gândești – ai ars instant 1218 calorii! Iar dacă e cine gândești că ar putea fi – vreunul dintre soţii voştri inocenţi -, 3521 de calorii se duc cât ai zice “ce vezi nu-i adevărat!”. Dacă mă-ntrebați pe mine, cred că toate astea sunt povești. Altfel, eu, una, l-aș întreba pe nemernicul care se topește sub ochii mei și ai celei cu care ardea el grăsimile fără știrea mea: stai să vezi tu câte calorii consumă un divorț!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Mă gândesc la tine și la anii dintre noi

De ce nu vrea să mă mai vadă?

O femeie disperată oferă prea multe șanse

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
25,572 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro