Rose Kennedy Schlossberg, o asemănare răscolitoare

Catchy

30 December 2017

Familia Kennedy a fost mereu considerată familia regală neoficială a Americii, dar “coroana” a fost incredibil de grea: generații după generații au trecut prin mari triumfuri, dar și prin teribile tragedii. Însă figura cea mai cunoscută, controversată, dar și admirată, a rămas Jacqueline. Jackie. Inegalabilă, irepetabilă, etalon de tot ce face o femeie femeie… S-a scris despre ea enorm. În timpul vieții și mult după ce n-a mai fost. E o referință vie când se vorbește despre eleganță, stil, atitudine, alură, aură, adecvare. Nimic nu pare să se fi uzat în ciuda deceniilor trecute, în pofida schimbărilor tot mai rapide și a formelor noi pe care le ia moda sau normele sociale. Iar când, dintr-odată, în 2016, lumea și-a dat seama că există o variantă îmbunătățită a fostei prime doamne a Americii – Rose Kennedy Schlossberg – a început să curgă cerneala despre această asemănare răscolitoare.

Rose & Jackie

În martie 2016, internetul a vuit când Rose, fiica singurului copil în viață al fostului cuplu prezidențial (Caroline), a apărut în serialul End Times Girls Club. Absolventă de engleză la Harvard, unde a mai urmat și cursuri de actorie și de modă, Rose și-a făcut deja un nume pe cont propriu – deșteaptă și talentată, asemănarea cu celebra ei bunică e doar un condiment. Important, nimic de zis, dacă New York Post a numit-o pe Rose “Jackie 2.0.” Adică o versiune îmbunătățită.

“Are buna înfățișare a familiei Bouvier și sensibilitatea familiei Kennedy, arată mai bine chiar decât Jackie, mai sexi, nu la fel de rafinată…” Nu încă, are doar 29 de ani. Dar e foarte hotărâtă, apreciată și ascultată în familie și deja văzută ca imaginea și viitorul clanului Kennedy. Numai că, deși este parte din cea mai faimoasă dinastie politică din istoria Statelor Unite, Rose nu pare să-și dorească o astfel de carieră. Sau poate că nu acum…Citiţi şi

14 femei faimoase și parfumurile lor

Jackie… Oooo!

Dacă inteligența ar fi o căptușeală…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
414 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro