San Clemente Palace Kempinski – de unde se vede cel mai frumos Veneția

Catchy

29 April 2016

San Clemente Palace Kempinski este cel mai nou hotel de lux al Veneţiei, aflat pe o insulă privată, la 7 kilometri de Palatul Dogilor, Basilica şi Piaţa San Marco, pe locul unei foste mănăstiri. Intimitate, linişte, eleganță, servicii impecabile, la prețuri ce variază între 500 de euro pentru o noapte într-o cameră obișnuită, fără vedere spre lagună, mic dejun inclus, și 5.500 de euro pentru o noapte în cel mai frumos apartament.

Acquarello-Restaurant

Restaurantul Acquarello

Hotelul are 190 de camere şi de apartamente decorate în stil clasic și venețiean, cu vedere spre lagună, o sală de conferinţe şi alte şase pentru întâlniri mai restrânse, trei restaurante, două baruri, teren de tenis, de golf, pistă pentru jogging, centru de fitness şi piscină exterioară încălzită.

Aquerello-Restaurant-Terrace

Terasa Restaurantului Acquarello

Outside-Pool

Piscina exterioară

Unul dintre cele mai frumoase apartamente este San Clemente, cu o sufragerie, un dormitor generos, două băi și vedere panoramică asupra Veneției…

Marco-Polo-Suite

Apartamentul Marco Polo 

Pentru a ajunge pe insulă, hotelul pune la dispoziţia clienţilor săi bărci suplimentare, dar oaspeţii pot veni cu propriile amarcaţiuni, întrucât există şi un doc (vizavi de Navigante Wing) unde pot ancora yachturi de peste 30 de metri.

V-am spus cam tot ce trebuie ca să puteți alege/visa în cunoștință de cauză. 🙂Citiţi şi

Luna și doi bani jumate

„E doar o aventură, dar sunt îndrăgostită…”

Four Seasons Hotel George V, Paris – campion la stele Michelin în 2017

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
402 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro