Săritoarea peste obstacole numărul 1 mondial, noua ambasadoare Gucci

4 May 2011

În decembrie 2009, Gucci s-a întors la lumea echitaţiei după o absenţă de 20 de ani. Primăvara aceasta, casa de modă italiană a hotărât să încheie un contract de sponsorizare pe termen lung cu Edwina Alexander, numărul unu mondial în proba de sărituri cu calul peste obstacole.

“Am fost impresionată de pasiunea şi de dedicarea Edwinei, care au ajutat-o să se menţină în top în ultmii ani. Vom fi onoraţi să o vedem concurând în culorile Gucci la Jocurile Olimpice de la Londra, de anul viitor” a declarat Frida Giannini, directorul de creaţie al companiei, şi ea pasionată de echitaţie.

Noua garderobă include haine şi accesorii create special pentru Edwina de către Frida Giannini. Piesele de îmbrăcăminte sunt realizate printr-o tehnică foarte avansată, din ţesături luxoase, şi poartă simbolurile iconice ale brandului, cum ar fi banda roşu cu verde şi panaşul Gucci, pe care campioana le va purta în arena de călărie.

Edwina Alexander şi-a făcut debutul ca ambassador Gucci în timpul turului Global Championship din Doha, pe 17 martie. “Gucci reprezintă pentru mine acea excelenţă la care aspir prin tot ceea ce fac şi aş vrea să-i mulţumesc Fridei Giannini pentru sprijinul acordat în ceea ce reprezintă pentru mine cea mai mare provocare din cariera mea de până acum: Jocurile Olimpice din 2012”, a declarat atleta.

Între timp, aventura Gucci continuă: în decembrie, compania va fi sponsorul official al competiţiei ecvestre Paris Masters, la care va lua parte, fireşte, şi Edwina.Citiţi şi

Papuci de primăvară

Când valsul intră în derapare – I, Tonya

Una dintre cele mai tari replici de „agăţat”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
726 views

Your tuppence

 1. Simply Gucci | Catchy / 3 November 2011 9:52

  […] fiindcă veni vorba de cai, campioana mondială la proba de sărituri cu calul peste obstacole, Edwina Alexander, va fi sponsorizată de Gucci la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara anului […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro