Senzualitate și euforie

4 September 2014

Paris, 1976… Pasiunea, creativitatea și spiritul avangardist al parfumierului-chimist Jean Laporte au condus la apariția uneia dintre primele și cele mai exclusiviste case de parfumuri de lux: L’Artisan Parfumeur.

L'Artisan Parfumeur Explosion

Astăzi, L’Artisan Parfumeur este una dintre cele mai apreciate case de parfumuri la nivel mondial, fiind prezența în magazine de renume din New York, Londra sau Tokio. Colaborarea cu parfumieri de renume precum Bertrand Duchaufour, Anne Flipo, Olivia Giacobetti, dar și cu tinere talente precum Karine Vinchon, a transformat călătoria aromelor în calitate, măiestrie și autenticitate. Ingredientele rafinate și spiritul inovator creează compoziții avangardiste, adevărate emoții olfactive.

2

Colecția Explosions d’ɉmotions, semnată L’€™Artisan Parfumeur, reprezintă conexiunea directă dintre miros și atingere… o explozie de emoții și sentimente intime.

Departe de “€œpiramida olfactivă” obișnuită, structura acestor parfumuri trece peste bariera codurilor clasice. Armonia dintre diferitele fațete dezvăluie emoții profunde și acorduri pline de senzualitate și euforie.

3

Create de Bertrand Duchaufour, Haute Voltige, Rapelle-Toi și Onde Sensuelle explorează rezonanța emoțională a aromelor, pentru a crea piese surprinzătoare și exuberante.

Colecția L’Artisan Parfumeur este disponibilă exclusiv în Beautik Haute Parfumerie. Preț: 789.99 lei.Citiţi şi

Cum se iubesc oamenii pe pământ

De unde vine ambra cenușie și de ce e atât de scumpă

Serialul „vieții” (2)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
566 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro