Sexul e bun. Faceți sex!

Catchy

31 July 2015

Sexul e important. Sexul nu trebuie să fie tabu. Dimpotrivă. Sexul trebuie discutat, întors pe toate părțile și analizat… profund.

Actul sexual e important înainte, în timpul și după cuplu. Să nu ne mai ascundem după deget. Oricât de minunată ar fi o relație, dacă nu există compatibilitate sexuală se va sfârși. Pentru că sexul înseamnă comuniune. Sexul vine să întregească sentimentul de bine pe care îl ai atunci când ești cu persoana iubită.

Sexul este cel mai bun antidot împotriva durerilor de cap. Așa că, domnilor, data viitoare când vă mai spune că nu are chef de sex, pentru că o doare capul, voi să folosiți acest argument în favoarea voastră.

sara-longman-sex-scene-top

Sexul e o necesitate. Ca foamea, ori setea. Bineînțeles, la baza sexului stă nevoia de reproducere. Dar e plăcut. E eliberator. După ce ai orgasm, tot stresul acumulat în timp zilei dispare ca prin minune. Da, sexul bun face minuni.

Nu cred că o femeie trebuie să fie virgină în momentul căsătoriei. Ba mai mult, cred că ar trebui să facă sex cu bărbatul de care îi e drag, cât mai curând. Așa cum își povestesc despre preferințele cinematografice, muzicale sau culinare, visuri și foste suferințe, la fel ar trebui să vorbească și despre cele sexuale. Cât mai curând posibil. Pentru că sexul este o componentă importantă a compatibilității.

Ce-i mai bun urmează, aici. 🙂Citiţi şi

Băieţi mari, cu prostia mică

Sex încrucișat

Naufragii, vunerabilităţi şi inseminări ale sufletului


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
14,868 views

Your tuppence

 1. Andreea / 17 January 2016 10:01

  Din pacate, nu multi indraznesc sa vorbeasca despre sex si despre beneficiile lui asupra sanatatii.

  Thumb up 5 Thumb down 0
  Reply
 2. 1001 de nopti / 1 August 2015 5:34

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro