Sfaturi pentru viitoarea lui iubită

1 June 2016

„Te avertizez, e ușor de iubit! Probabil o să mă întrebi de ce trebuie să o iei ca pe un avertisment. Simplu. O să te facă să îl iubești până în punctul în care o să uiți că mai exiști. O să fie periculos, dar o să te descurci tu, nu îmi fac griji; altfel nu te-ar fi ales, dacă n-ar ști că poți să-i faci față.

Va adormi doar cu palma ta sub obrazul lui. Iar dimineața, adoră să te trezească. Cafeaua o bea doar în cana lui roșie. Întotdeauna fără zahăr. Fumează trei țigări pe zi. Una dimineața, înainte să te trezești tu, una împreună cu tine și cafeaua amară (nu îi pasă dacă fumezi sau nu, însă te va vrea întotdeauna lângă el ca să îți povestească de ce a tremurat azi noapte în somn) și una când ajunge acasă după o zi grea. Și atunci va vrea să îi fii alături, însă fără să ți-o ceară. Își va fuma țigara pe balcon, iar ultimul fum îl va trage cu privirea spre tine, așteptându-te să îl iei în brațe strâns. Așa îi place lui.

cuplu

Să nu te temi atunci când îl vezi prins în gânduri, atunci când nu o să îți vorbească. Să nu te temi când o să vrea să stați îmbățișați ore întregi. Îmbrățișați și atât. Cu draperiile crăpate, Nina Simone pe fundal și telefoanele închise, întinși pe covorul din sufragerie. Cu siguranță o să ți se pară bizar. Așa și trebuie. E un ciudat. Însă ăsta e modul prin care îți arată cât de mult te iubește: îți oferă unul dintre cele mai de preț comori: intimitatea lui. Să nu fii geloasă. Va fi curtat de multe femei, însă el îți va fi fidel. Asta e una din marile lui calități. Îți va aduce flori des, fără motiv. O va face, pur și simplu, pentru că îi place ca femeia de lângă el să fie fericită, mai ales când fericirea e provocată de el.
Să știi că ești o norocoasă. Te va iubi mult. Iar dacă vor exista momente în care vei simți că nu mai poți, nu renunța. Luptați împreună pentru ceea ce ați construit. Deja a pierdut o luptă, nu vreau să-l mai văd suferind… îl iubesc prea mult. Sper ca și tu să îl iubești cel puțin la fel de mult pe cât am făcut-o eu.”

Guest post by Lexa Hristov

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Te-ai încurca cu șeful?

Locul meu

Un bărbat și o femeie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,205 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro