“Și eu am adormit”

23 May 2015

După ce un blogger mexican a postat fotografii ale unui rezident într-un spital din Monterrey surprins dormind la 3 dimineața cu capul pe birou și acuze dure la adresa acestuia, medici din întreaga lume s-au solidarizat cu “acuzata” și au postat sub haștagul #YoTambienMeDormi zeci de fotografii în care fac același lucru în poziții dintre cele mai incomode.

și eu dorm10

“Suntem oameni, nu mașini!”, “Unii muncim în ture de 36 de ore sau 80 de ore pe săptămână”. “Numai doctorii înțeleg asta”, “La fel și în Franța”, “Lăsați doctorii să se odihnească, și ei sunt oameni”, “Nimeni nu e perfect”, “Doctorii au și ei vieți și o sănătate de care să se îngrijească”, “Vinovat!”, “Dimineață, după 18 ore de muncă și încă 12 care urmează” sunt titluri care însoțesc fotografiile.

Mă gândesc/tem că reacția noastră n-ar fi fost cu mult diferită de cea a mexicanului care a înfierat somnul rezidentei. Casta medicilor români este în mare suferință – de la imagine, la numărul membrilor – și nimeni nu pare preocupat de asta. Tari în gură cât suntem sănătoși, ne înmuiem la ușa spitalului. Mai multă îngăduință, oameni buni. Vorba unui medic de aiurea, deloc nouă, “și ei sunt oameni”.

Sursa: www.boredpanda.comCitiţi şi

Misterioasele minute de dinainte de a adormi

Mărturisesc: sunt o mamă imperfectă!

Zece motive pentru care e bine să bei cafea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
4,406 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro