Şi o să-ţi fie dor…Ea o să aibă grijă să-ți fie!

Marietta Dobrin

31 May 2016

Marietta DobrinŞi nimic din ceea ce o să faci n-o să-ţi aducă alinare, nimic n-o să-ţi liniştească inima, nimic n-o să aibă importanţă, nicio iubire n-o să te mulţumească.

O să te doară cerul care pentru tine n-o să mai fie cer, ci ochii ei melancolici agăţaţi de ai tăi, vântul în păr o să-ţi amintească de părul ei împrăştiat pe pieptul tău, lanul de maci o să fie gura ei într-un caleidoscop de nuanţe, o să-ţi lipsească respirul, atingerea şi parfumul trupului ei cald.

O s-o cauţi în toate femeile şi n-o s-o găseşti vreodată.

O sa fii singur într-o mare de oameni. N-o să fie loc în mintea ta decât pentru gândul la ea. Ploaia caldă de vară o să-ţi ardă pielea de dorinţă, şi-n stropii uşori n-o să vezi decât chipul şi zâmbetul ei. Şi-o să-ţi fie durere amintirea vorbei şi-a râsului ei, şi paşii tăi or să caute mereu paşii ei şi o să te ducă spre iubire, fără găsire. Şi noaptea o să fie grea, densă şi neodihnitoare, şi-o să-ti doreşti cu înfrigurare dimineaţa. Dimineaţa care topeşte în ea frigul şi neliniştea nopţii, dar nu pentru tine. Pentru tine o să fie ecou, amplificare, unde concentrice în apa agitată a dorinţei.

barbat nefericit

Primăvara n-o să-ţi mai aducă bucurii, pentru că, în ea, o să te doară explozia şi nedreptatea vieţii care renaşte, în profund contrast cu nefericirea din sufletul tău.

Şi-o să vrei să uiţi, să te minţi, să te amăgeşti, dar n-o să fie cu putinţă. Şi-o să cauţi în toate femeile femeia din ea. Iar şi iar şi iar, într-un perpetuum mobile dureros şi plin de-o dulce răzbunare a sorţii. Şi-o să iubeşti ce ea n-o să mai iubească niciodată. Şi o să-ţi fie dor. Ea o să aibă grijă să-ţi fie!

 (Dus-întors spre inima ta)

Pe Marietta o găsiţi întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! :)  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro. Citiţi şi

La 44 de ani, nu mi-e rușine de…

Un an, 10 luni și 16 zile

Oamenii cu probleme nu pot avea relații fără probleme

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
35,617 views

Your tuppence

 1. Sica / 3 June 2016 12:16

  Deci, practic…. :))))))))

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply
 2. marietta dobrin / 31 May 2016 16:23

  Buna, Miha!
  Ha, ha, ha…suna interesant, ai dreptate! Asta e un fragment din “Dus-intors spre inima ta”, o povestioara romantica. In lumea reala, eu cred ca nu fac bine astfel de ganduri, monopolizeaza lumea ta, iti consuma energiile, te obliga sa traiesti doar cu gandul la razbunare. Si nu e sanatos. Viata merita traita cu alt spirit, cu alte ganduri, cu alte sentimente…

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  Reply
  • Adrian / 8 June 2017 12:23

   Normal ca nu fac bine astfel de ganduri, dar…..e real si se intampla tot ce ai zis tu acolo. Cateodata esti in imposibilitatea de a scapa….de ea.

   Thumb up 1 Thumb down 0
   Reply
 3. miha / 31 May 2016 15:45

  Am citit odata ceva, un soi de “blestem/urare” care mi s-a parut foarte interesant, il reproduc in mare: Sa-ti fie bine, sa ai de toate si pe orisicine si cand ti-o fi mai bine, sa te gandesti (tot) la mine!

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro