Smart shopping la Casa Frumoasă

Catchy

20 January 2016

Anul 2016 a început cu dreptul şi pentru pasionaţii de smart shopping cărora nu le pot lipsi din garderobă piesele de bază pentru acest sezon. Magazinele Casa Frumoasă și Marc Cain au anunţat deja promoţii pentru colecțiile toamnă-iarnă 2015-2016, cu reduceri de până la 50%.

casa-frumoasa-radisson-ladies-04

La Casa Frumoasă Radisson Ladies, cele mai admirate ţinute de pe catwalk, aparţinând unor branduri precum Salvatore Ferragamo, Rochas, No 21, MSGM, Blumarine, Stuart Weitzman şi Santoni, vă vor face foarte dificilă alegerea. De la minaudière pentru serile speciale, până la ținutele confortabile din cașmir de la brandurile exclusiviste Joseph sau Fabiana Filippi, Casa Frumoasă Radisson Ladies promovează însă şi piese ale caselor de modă aflate în ascensiune, printre care şi Stella Jean, caracterizată de o combinație dintre stilul tomboy și eleganța contemporană, multiculturalism și o paletă bogată de culori care îi asigură unicitatea. De asemenea, Casa Frumoasă include în oferta sa şi creaţii ale celui despre care „Vogue” scria că este „un vizionar sicilian care nu poate fi întrecut în excentricități” – Fausto Puglisi.

Stella Jean F-W 2015 ok

Rochas F-W ok

Rochas F-W 2015

Desigur, nici domnii nu sunt excluşi, aceştia având la dispoziţie o gamă largă de reduceri de până la 50% în cele trei magazine dedicate: Casa Frumoasă Lascăr, Casa Frumoasă Radisson Men și Casa Frumoasă Marriott. Aici pot alege de la sacourile Scabal şi cămășile Emanuele Maffeis, până la accesoriile Salvatore Ferragamo și Pal Zileri pentru o garderobă elegantă şi în tendinţe.

Marc Cain, magazinul monobrand al familiei Casa Frumoasă, se aliniează şi el ofertelor greu de echivalat, colecţia de toamnă-iarnă 2015-2016 având reduceri de preţuri de până la 70%, la piesele formate din teme precum Honey Mood, Blow up, Shades of Pale, Heartbeat și Butterfly Effect.

Casa Frumoasă deţine pe bulevardul Lascăr Catargiu cel mai reprezentativ magazin al său multi-brand, dedicat luxului masculin. Din portofoliul companiei a cărei proprietară este Julia Kristensen, mai fac parte şi alte patru magazine: Casa Frumoasă Radisson Men, Casa Frumoasă Radisson Ladies, Casa Frumoasa Store la J.W. Marriott Grand Hotel și Marc Cain.

MSGM F-W

MSGM F-W 2015

Manuel Facchini F-W ok

Manuel Facchini F-W 2015 ok

V-am convins? 🙂

 Citiţi şi

Îmi plac femeile care știu cumpăra și pantofi, și cărți

Jean Touitou – “Nu e nevoie să îţi arăţi sânii ca să fii sexi!”

Dumnezeu n-are merțan

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
656 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro