Sper că nu mă placi!

11 January 2012

Mă placi? Ei bine, eu sper, spre binele tău, că nu mă placi. Fiindcă am învăţat, nici prea devreme şi nici prea târziu, că nu am nevoie de cineva care să mă placă.

Am nevoie de cineva care să fie nebun după mine. Te-ai învăţat cu o pudoare a minciunilor cuviincioase. De asta tresari când spun prea direct ce am de spus.

Mărturisirile prea sincere par atât de scandaloase! Da, ca atunci când ţi-am enumerate defectele. Ştiu, ştiu că le-am exagerat. Am vrut să văd dacă eşti pregătit pentru… mine. A fost o spovedanie pe care ai ascultat-o cu ochi mari, muşcându-ţi buza de jos şi uitându-te la ceas.

Facem un târg? Nu ne uităm la ceas când vine vorba de dragoste, dacă tot suntem ameninţaţi cu sfârşitul lumii. Hai să ne prefacem că trăim ultimul an din viaţa noastră şi să nu ne mai demonetizăm sentimentele prin inflaţie. Sigur că mă placi. Dar hai să fim nebuni, nu spectatori!

*Acesta este un text dedicat tuturor oamenilor care stau călduţ sub clopotul de sticlă al lui “mă place aşa cum sunt”.Citiţi şi

Vor inelul și vor statutul

Poate fi iubirea greșită?

Omul destrăbălat și bucuriile stricate

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
2,208 views

Your tuppence

 1. Elena / 11 January 2012 10:01

  Superb textul ! Toti avem nevoie de cineva care sa fie nebun dupa noi … din pacate nu gasim mereu acea persoana !

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro