„Suflet în culori” pentru copiii cu autism

Catchy

4 March 2015

”Până și Dumnezu are câteva momente de autism. De aia planeta se învârte!”, remarca cu umor Jerry Newport, în cartea sa Your Life is not a Label, vorbind despre autism. O afecțiune de tulburare de spectru, ar spune specialiștii. ”Până și pisica mea poate fi diagnosticată cu autism. Și totuși e inteligentă și e e iubită. La fel și eu”, ar spune maeștrii cuvintelor, scriitori, ca Jodi Picoult . Însă dincolo de argumente și definiții, diversitatea are nevoie de acceptare și integrare, ea dă măsura civilizației.

Suflet in culori

În aceast an, muzicieni renumiți pe scenele lumii – Remus Azoiței (vioară), Mara Dobrescu și Diana Ionescu (pian) – vor concerta duminică, 29 martie 2015, pe scena Sălii Radio din București cu începere de la ora 19,00, în ce-a de-a doua ediție a concertului ”Suflet în culuori”. Evenimentul este organizat în beneficiul copiilor cu autism, la solicitarea Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură și a Asociației Help Autism, alături de partenerii lor.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro, în magazinele Immedio, Germanos și la casa de bilete a Sălii Radio.

Ești așteptat și tu dacă îți place muzica bună, compania selectă și dacă îți dorești să dai o mână de ajutor la recuperarea copiilor cu autism. Aproximativ 47% dintre ei au șanse să ducă o viață ca a ta, cu condiția ca intervenția să fie intensivă și timpurie, iar această intervenție este una foarte costisitoare. Statistic vorbind, sunt destul de mari șanse ca oricare dintre noi să se confrunte cu această problemă în familia sa, în condițiile în care un  băiat din 84 și o fetiță din 157 suferă la ora actuală de autism.Citiţi şi

Familii, copii și bagaje

Mă rugam în fiecare zi să divorțeze

Mă lupt să nu o uit. Să nu mă uite…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
385 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro